Keukengeheimen |
Reageer | Pagina <12 |
Autheur | |
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Online Points: 23644 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik heb deze ook elders gepost:
In plaats van duur strooizaad havermout in het vogelvoedselreservoir in je tuin. Dan wemelt het al gauw van de mussen. En er komt geen onkruid onder. Ik kreeg ook de tip kattenbrokjes te geven voor de merels en eksters. Wij geven ook volkoren bood in dobbelsteentjes en pinda's in een gazen tankje, dan verslikken de jonkies zich niet. We zoeken nog naar een vogelbadje op zo'n hoog voetstuk dat de katten er niet bij kunnen. Dat gefladder en getjilp rond de voedingszuil vinden ze sowieso te druk. |
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
vikike
Hobbyguru Lid sinds: 05 Mei 2011 Status: Offline Points: 1402 |
Post Options
Thanks(0)
|
ik gebruik altijd mijn keuken of badkamer kraan, en als mijn man dan toevallig even binnen komt gewandeld, hier gaat ze weer krijg ik dan te horen ( kan hem geen ongelijk geven ) denk dat hij zich een beetje verwaarloosd voelt dan |
|
|
|
willyg313
Duizendpoot Lid sinds: 15 Juni 2007 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 172 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zo'n roestvrij stalen zeep stukje ligt bij mij in de afwasmachine tegen vervelende luchtjes
groetWilly |
|
Wonderen doen wij direct, onmogelijkheden duren iets langer
|
|
*Grietje
Hobbywonder Lid sinds: 20 Juli 2009 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 717 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spruiten kook ik in 2 derde melk en 1 derde deel water. Ik doe altijd een gefruit uitje door de spruiten (dan is de smaak zachter/zoeter) Wij gebruiken geen zout (koken zonder zout en gerechten op smaak maken met kruiden) en die lucht aan mijn handen...die vind ik juist lekker ruiken |
|
Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet er van te genieten.
|
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Online Points: 23644 |
Post Options
Thanks(0)
|
Als je tuinbonen hebt gedopt, kun je je zwarte vingers aan de binnenkant van een bonenschil afvegen. Ze worden weer helemaal schoon.
Uien- en knoflooklucht krijg je van je handen af door ze langs roestvrijstaal te vegen, bv de gootsteen. Heb je geen roestvrijstalen? Er zijn zeepvormige stukken roestvrij staal te koop. In het kookwater van wortels en peulvruchten gooi ik een mespuntje suiker, naast het zout. Maakt ze een stuk lekkerder. Bij spruitjes en broccoli (niet mijn favoriete groentes) doe ik een teentje knoflook in het kookwater. Als je zout in de laatste paar minuten toevoegt, is er minder kookwater en heb je dus minder zout nodig en dan ook nog Losalt voor de hoge bloeddrukkers gebruiken. Iemand anders nog keukentips? Graag hieronder, houden we het mooi bij elkaar in één topic. |
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
Reageer | Pagina <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |