Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Wat eten we vandaag?

 Reageer Reageer Pagina  <1 1011121314 37>
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 5789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 11 December 2017 om 10:57
Originally posted by Mutti Mutti wrote:

Rodekool


Goed idee! Die ga ik nu uit de diepvries pakken. Lekker nagenietenn van de oogst uit eigen tuin. Ik maak er stamppot van met rundergehaktballetjes.
Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 11 December 2017 om 13:09
Het worden denk ik bonen uit de weck, want in de groentetuin kun je niks van elkaar onderscheiden
Back to Top
bep View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 Juli 2014
Status: Offline
Points: 12046
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bep Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 11 December 2017 om 13:26
een mens zou elk jaar een schatkaart moeten maken om zijn verborgen groenten terug te kunnen vinden.
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 5789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 11 December 2017 om 16:42
Originally posted by bep bep wrote:

een mens zou elk jaar een schatkaart moeten maken om zijn verborgen groenten terug te kunnen vinden.


Ha-ha, dat heet een zaaischema.
Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 12 December 2017 om 11:33
En dan de vingers eraf vriezen terwijl je de spruiten oogst, of de grond is stijf bevroren en je wilt prei eten. Aan een moestuin zitten
best nog wat haken en ogen. Heb vandaag bedacht pastasaus te maken met van dittem en dattum en makkelijk (zonder bevroren vingers) klaar te zijn LOL
Back to Top
Dilianne View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 09 Oktober 2012
Locatie: Brabant
Status: Offline
Points: 3039
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Dilianne Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 12 December 2017 om 15:31
Vandaag eten wij lasagne met een salade erbij. Lekker!
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 5789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 12 December 2017 om 17:07
Basmati zilvervliesrijst, tempeh met roerbakgroente en sperziebonen.
Back to Top
bep View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 Juli 2014
Status: Offline
Points: 12046
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bep Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 26 December 2017 om 22:44
overschot van de overschot van kerstavond. Lamsbout met krieltjes met zeezout en rozemarijn en als groente witloof was het met kerstavond. Kerstdag was het lamsboutsneden (overschot al in sneetjes gesneden) met prinsessenboontjes en gegratineerde aardappelschijfjes met stukjes champignons tussen. Vandaag dus het laatste restje lam op een pizzadeeg gegooid waar ik eerst een soortement humus had gemaakt van kikkererwten, linzen en rode kidneybonen en 3 stuks gegrilde paprika uit een bokaal. Koud was dat heel lekker. Maar op die pizza was het een pak minder.
Back to Top
Mutti View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 30 Januari 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8159
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Mutti Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 27 December 2017 om 09:30
Ook hier worden het de restjes van de afgelopen dagen .

Carpaccio van biet , sperciebonen ,gehaktbrood en wat ik nog tegenkom als ik de koelkast schoon ga maken en ordenen
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 5789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 Januari 2018 om 15:07
Boerenkoolstamppot uit eigen tuin met runderrookworst.
Back to Top
Mutti View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 30 Januari 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8159
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Mutti Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 Januari 2018 om 15:34
Rode kool met hachee.
Back to Top
winter61beer View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 16 December 2005
Locatie: Zutphen
Status: Offline
Points: 2113
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer winter61beer Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 Januari 2018 om 17:27
Aardappelen,bietjes en een heerlijk balletje gehakt,
Back to Top
Lao-tse View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 02 December 2015
Locatie: Haarlem
Status: Offline
Points: 4478
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Lao-tse Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 Januari 2018 om 17:58
Spitskool met kaas uit de oven en dan als extra wat verkruimelde gebakken plakjes spek erover.
Ik ben nu op een leeftijd dat mijn lichaam de volgende dag zachtjes tegen mij fluisterd:
"Dat moet je niet meer doen"
Back to Top
suziesfreubels View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 14 December 2016
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 2251
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer suziesfreubels Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 Januari 2018 om 19:02
Andijvie met spekjes en rookworst...
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 5789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 06 Februari 2018 om 19:04
Vandaag hadden we rode zilvervliesrijst, gekookte bloemkool, geroerbakte tofu, pastinaak, ui, paprika, erwten en courgette. De laatste twee kwamen uit de diepvries van eigen oogst.     
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23640
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 06 Februari 2018 om 19:15
We komen net thuis van de bios. Ik gooi van alles in de airfryer, bitterballen, kaassoufflé's. Als het maar warm is.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 06 Februari 2018 om 19:16
De courgette was hier ook van de partij, ik had een restje groente uit de tuin (van net voor de vorst) eerst gebakken en toen 2 margarinekuipen
courgetteprut uit de diepvries erbij, beetje mie, beetje balletjes en zo heb je dan groene soep.
Back to Top
Mutti View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 30 Januari 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8159
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Mutti Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 06 Februari 2018 om 19:34
Vandaag waren het sperciebonen met komkommer en een gehaktbal .

Morgen worden het wortelen met vis .
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 5789
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 06 Februari 2018 om 19:41
Originally posted by Magtelt Magtelt wrote:

We komen net thuis van de bios. Ik gooi van alles in de airfryer, bitterballen, kaassoufflé's. Als het maar warm is.


Dat klinkt als een Wilde Maaltijd.
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23640
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 07 Februari 2018 om 06:27
Zolang er maar geen zwijn of hert in zat, vond ik het best.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  <1 1011121314 37>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.516 seconden.
Lang Yarns