Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Topic geslotenwat eten jullie vandaag?

 Reageer Reageer Pagina  <1 45464748>
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Josl View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 12 April 2006
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 7221
Direct Link To This Post Posted: 28 Oktober 2008 om 14:11

Magtelt,

spruitjes zijn/is mijn lievelingsgroente en daar wil ik niets doorheen. Ik kook ze maar heel kort en doe er alleen geraspte nootmuskaat door.

Hoe maak jij trouwens je kerrierijst??

groetjes, Joke

Frutseltante, alles wat ik met mijn handen kan maken probeer ik graag uit.<a rel=nofollow href="http://imageshack.us">[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3491/nwscan73jo1.jpg"></a> Jong he?

Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23644
Direct Link To This Post Posted: 28 Oktober 2008 om 15:08
Uitje fruiten, kerrie erbij fruiten, gehakt erbij, bakken, dan de rijst die apart gekookt is even meebakken. Dat is vrij droog, Ton gooit er ketjap bij.

Ik heb ook het meatloaf recept van Joost uit Het Parool gevonden. Het hing gewoon tussen 100 andere papiertjes aan de koelkast:

Kilo gehakt, 2 gesnipperde uitjes, 2 tenen knoflook, 1 ei, 1 scheut ketchup en chilisaus, handje bruine suiker, peper en zout.
Meng het gehakt met ui, knoflook, ei, zout en peper, doe het in de ovenschaal en druk goed hard aan. Maak een sausje van de overige ingrediënten en smeer dat op het gehakt. Zet 35 á 40 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Ik zag niks in dat sausje en smeerde er mosterd op, heerlijk. Een pond gehakt in een kleine schaal gaat ook goed.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
breinaald View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 22 Augustus 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2880
Direct Link To This Post Posted: 28 Oktober 2008 om 15:12
eten vanaaf boerenkool met verse worst
quality=
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23644
Direct Link To This Post Posted: 28 Oktober 2008 om 15:18
Ik ben ook niet dol op koolraap, dat gaat meestal in de stamppot of in blokjes in een ovenschotel met gehakt en blokjes aardappelen, 200 graden 35 á 40 minuten. En dan kriebelt Ton er stiekum de blokjes koolraap tussenuit, vandaar die stamppot.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
breigek View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 20 Juli 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 538
Direct Link To This Post Posted: 28 Oktober 2008 om 15:42
 stamppot boerenkool met rookworst,spekjes en jus
Back to Top
tammie View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 September 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 6409
Direct Link To This Post Posted: 28 Oktober 2008 om 18:02
spinazie met rijst
http://tammysplace1.blogspot.nl/
http://www.tammysplace.nl/
http://tammie1990.multiply.com
https://www.facebook.com/tamara.denos
http://tammy190.hyves.nl/
http://pinterest.com/tammie1990/
Back to Top
perle View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 12 Juli 2006
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 1575
Direct Link To This Post Posted: 29 Oktober 2008 om 17:20

 

Bloemkool met gepaneerde visfilets en aardappelen met eroverheen een zwembad van witte saus(bechamelsaus)

Back to Top
tammie View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 September 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 6409
Direct Link To This Post Posted: 29 Oktober 2008 om 17:34
lekker halve kip uit de oven en gebakken aardappel en sla.
http://tammysplace1.blogspot.nl/
http://www.tammysplace.nl/
http://tammie1990.multiply.com
https://www.facebook.com/tamara.denos
http://tammy190.hyves.nl/
http://pinterest.com/tammie1990/
Back to Top
stoofpot View Drop Down
Duizendpoot
Duizendpoot
Avatar

Lid sinds: 29 Oktober 2008
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 159
Direct Link To This Post Posted: 29 Oktober 2008 om 18:13

Wij hebben net gedaan met eten.

aardappeltjes met spinazie in roomsaus en kip in een krokant korstje.

En het was lekker!!!  

Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23644
Direct Link To This Post Posted: 29 Oktober 2008 om 21:10
Dikke pompoensoep met veel paprika en gehaktballetjes, bitterkoekjespudding toe. Ton heeft nog een paar boterhammen gegeten, ik zat vol. Straks nog wel een mangootje smullen onder Midsomer Murders.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Josl View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 12 April 2006
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 7221
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 10:52

Magtelt,

bedankt voor je receptjes. Ik zit al te watertanden en het is nu nog maar ochtend!

 

groetjes, Joke

Frutseltante, alles wat ik met mijn handen kan maken probeer ik graag uit.<a rel=nofollow href="http://imageshack.us">[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3491/nwscan73jo1.jpg"></a> Jong he?

Back to Top
odette View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 02 April 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 3080
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 11:33

vanavond eten we risotto met kip en kastanje champions heb daar al de hele week zo een trek in. Wij kijken altijd naar dat programma smaken verschillen op sbs 6 en daar hadden ze deze week zowat iedere keer risotto en steeds dacht ik ´he ja lekker´.

Dus vanavond lekker risotto ......

odette
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23644
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 15:38
Een dikke gehaktbal, aardappelen en .....spruitjes, met gebakken spekjes erdoor. Broccoli vind ik ook niet zo lekker, daar gaat dik kaassaus over, want gezond is het wel. Dus eens per week moet het maar.

Wel lekkere puddingen gekocht, chipolata, espresso en griesmeel. Ton mag kiezen.

De runderlapjes voor morgen staan nu te pruttelen.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Ennas View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 15 Februari 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2489
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 15:50
Hier staat er gegrilde vis met tomaat op het menu. Met aardappelen, groente weet ik niet.
Back to Top
tammie View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 September 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 6409
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 15:59
spruiten, gehaktbal en aardappelen.
http://tammysplace1.blogspot.nl/
http://www.tammysplace.nl/
http://tammie1990.multiply.com
https://www.facebook.com/tamara.denos
http://tammy190.hyves.nl/
http://pinterest.com/tammie1990/
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23644
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 16:14
Originally posted by Ennas Ennas wrote:

Hier staat er gegrilde vis met tomaat op het menu. Met aardappelen, groente weet ik niet.


Tomaat telt toch ook als groente?

Tammie wij eten hetzelfde. Onze gehaktbal was gisteren al gemaakt, ik doe ze per vier, anders heb ik zo'n halflege pan.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Ennas View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 15 Februari 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2489
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 16:26

De tomaat zit in een soort sausje bij de vis heb ik begrepen. Denk dat er nog een groente bij komt.

Back to Top
boek View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 23 September 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 4896
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 16:45

voor wie niet dol is op spruitjes snipper er voor je ze op tafel zit 1 of 2 bananen door heen, heerlijk. NIET MEEKOKEN HOOR

wij eten geen spruitjes als er geen banaan in zit

vanavond eten we tomaten soep en pizza

<a rel=nofollow href="http://www.funpagina.eu"></a>
Back to Top
creatieve meid View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 21 Oktober 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 482
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 18:26
paella met kip, salami, champignons en een stukje stokbrood
Back to Top
Ennas View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 15 Februari 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2489
Direct Link To This Post Posted: 31 Oktober 2008 om 18:59

Het is toch `gewone' vis geworden met een frisse dille saus met sperziebonen.

 

Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  <1 45464748>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.484 seconden.
Lang Yarns