Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

HobbyHandig vraagt persoonlijk uw mening!

 Reageer Reageer
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Hobbyhandig View Drop Down
Newbie
Newbie


Lid sinds: 12 April 2012
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Hobbyhandig Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Onderwerp: HobbyHandig vraagt persoonlijk uw mening!
    Posted: 12 April 2012 om 10:36

Zoals u wellicht weet is het tijdschrift HobbyHandig overgenomen door Scala BV. In de afgelopen periode hebben wij (oud)lezers gevraagd mee te doen aan een online lezersonderzoek over de inhoud en vormgeving van het tijdschrift. Aangezien wij uw mening erg belangrijk vinden willen we ook graag met u kennis maken en face-to-face brainstormen over de toekomst van HobbyHandig, op papier en online. Daarom organiseren wij op zaterdag 12 mei aanstaande een paneldag bij onze uitgeverij in Amersfoort. Tijdens deze middag kunt u samen met een select gezelschap lezers uw visie geven op de restyling die wij in gedachten hebben om samen tot een mooi product te komen. De middag begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur met aansluitend een hapje en een drankje.

 

Geef u nu op via www.hobbyhandig.nl/paneldag en laat uw stem horen! De inschrijving sluit op 25 april en daarna ontvangt u een definitieve uitnodiging. Bij veel inschrijvingen maken wij een selectie uit de aanmeldingen
Back to Top
 Reageer Reageer

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.297 seconden.
Lang Yarns