Wat eten we vandaag? |
Reageer | Pagina <1 1516171819 37> |
Autheur | |
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Verkouden ? Met dit weer ? Hoe is het mogelijk - beterschap. Het klinkt eigenlijk als een virus, goed drinken hoor.
|
|
Giesje
Duizendpoot Lid sinds: 17 April 2018 Locatie: drachten Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
beterschap, j uist met dit weer is het niet fijn
|
|
handwerkjuffie
Hobbywonder Lid sinds: 25 Augustus 2016 Locatie: Gld. Status: Offline Points: 623 |
Post Options
Thanks(0)
|
Veel sterkte! Zeker met dit weer extra vervelend. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt!
|
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Restje chinees van gisteren en daar maak ik dan extra mie bij en vanmiddag heb ik al een witlof wortel salade gemaakt - voor het "groene" element
|
|
Cocos
Hobbywonder Lid sinds: 07 April 2018 Locatie: Flevopolder Status: Offline Points: 611 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gegrild kippetje met witlofsalade: rauwe witlof fijngesneden, appels geschild en in stukjes,
mengen met een soort van slasaus en yoghurt. Lekker fris. In de appels zit al genoeg
koolhydraten, dus aardappels hoef ik er niet meer bij.
|
|
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12046 |
Post Options
Thanks(0)
|
niania 38 jaar geleden had ik dat ook eens en zelfs flauwvallen erbij. Maar is overgegaan. Gelukkig is het warm zodat ge toch al meer zult drinken. Hopelijk is het nikske dat in de lucht hangt want dan zullen er nog wel volgen.
|
|
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8160 |
Post Options
Thanks(0)
|
Als je blieft niet in de lucht . De wintergriep is nog niet eens voorbij las ik en daar heb ik m,n buik ( neus ) van vol gehad .
Knap maar vlug op |
|
Cocos
Hobbywonder Lid sinds: 07 April 2018 Locatie: Flevopolder Status: Offline Points: 611 |
Post Options
Thanks(0)
|
Salade van tomaten, flinterdunne schijfje rauwe ui, balsamico azijn, honing en mozarella. Gegrilde kip. Geen zin in aardappels of paste. Misschien een schijfje stokbrood.
|
|
niania
Hobbyguru Lid sinds: 27 Oktober 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 3604 |
Post Options
Thanks(0)
|
ben na een paar dagen wel weer opgeknapt heb in de tussentijd nog een keer vreselijke keelpijn gehad en groen slijm op hoesten en nu begint het weer ik word er een beetje moe van hoofdpijn last van alle spieren in mijn lijf vanwege weersverandering van zon naar regen echt niet leuk ga zo ook maar naar bed heb daar vanmiddag ook al een paar uur gelegen hopen dat het niet erger word anders maar weer naar de dokter voor een kuurtje ik weet niet hoe vaak je die krijgt maar zou volgens mij de derde worden sinds april is toch ook niet echt goed heb vandaag trouwens alleen maar sla met ei op en komkommer en worteldressing en walnoten |
|
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12046 |
Post Options
Thanks(0)
|
er hangt dezer dagen dan ook veel meer vuiligheid in die warme lucht, die dan nog lang blijft hangen ook. En de lucht die jullie en wij hier ook verplicht zijn om schoon te houden, (door dit mag niet en dat mag niet, en taksen en speciale filters overal op) die vliegt naar andere contreien. Ik denk dat de nederlandstalige regeringen nog altijd denken dat de verplichte propere lucht hier boven blijft hangen of dat wij onder een koepel leven. En het gevolg is dus valling op valling.
|
|
|
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
De salade van Cocos klinkt superlekker met dat warme weer.
Niania, wat vervelend dat de lappenmand telkens weer voor de dag gehaald moet worden. Heel veel beterschap. Vandaag was mijn man aan de beurt om te koken: krieltjes, snijbonen, rundertartaar met knoflook en paprika. |
|
Cocos
Hobbywonder Lid sinds: 07 April 2018 Locatie: Flevopolder Status: Offline Points: 611 |
Post Options
Thanks(0)
|
Klinkt ook goed. Misschien doe ik morgen ook snijbonen. Die vind ik lekker als ze niet heel klein zijn gesneden, maar in stukken geknipt van ongeveer een vingerkootje lang.
|
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja dat klopt! Dan zijn snijbonen veel lekkerder. Kort gekookt (minuutje of 8) dan blijven ze mooi beetgaar. Ik heb niet eens een snijbonenmolen.
|
|
handwerkjuffie
Hobbywonder Lid sinds: 25 Augustus 2016 Locatie: Gld. Status: Offline Points: 623 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sterkte Niania! Maar veel vitamientjes eten, alle beetjes helpen... Mijn makkelijk, gezond én smakelijk recept: - 1 stronk paksoi - aantal uien naar smaak (ik gebruik er een stuk of 6) - kerriepoeder Snijd de uien in ringen, beetje boter in (hapjes)pan, uien toevoegen en flink wat kerriepoeder eroverheen strooien, goed doorroeren zodat de uienringen mooi geel kleuren. Dan even op hoog vuur aanbakken, vuur wat lager zetten en ondertussen de paksoi wassen en in stukjes snijden (zowel blad als stengels zijn te gebruiken). Dan toevoegen aan de pan met inmiddels gare kerrie-/uienringen en nog een minuut of wat op hoog vuur roerbakken, blijven roeren. Lekker met bijv. aardappelpuree en vlees naar keuze (gehakt, slavink, karbonade...).
|
|
Jondala
Hobbyguru Lid sinds: 28 Mei 2015 Locatie: Best Status: Offline Points: 1516 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wij eten vandaag, verse stroganoffsaus met pasta. Stroganoffsaus is net gemaakt zodat de smaken er nog in kunnen trekken.
|
|
Wacht niet op een goede dag, maar maak er één.
|
|
handwerkjuffie
Hobbywonder Lid sinds: 25 Augustus 2016 Locatie: Gld. Status: Offline Points: 623 |
Post Options
Thanks(0)
|
De saus ziet er goed uit! Ik ben volgens mij een van de weinige Nederlanders die geen pasta lust, haha, maar met rijst erbij ook een goed idee!
|
|
Jondala
Hobbyguru Lid sinds: 28 Mei 2015 Locatie: Best Status: Offline Points: 1516 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dat kan natuurlijk ook. |
|
Wacht niet op een goede dag, maar maak er één.
|
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23640 |
Post Options
Thanks(0)
|
Postelein, rösti en schnitzel. Later een ijsje als toetje.
|
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12046 |
Post Options
Thanks(0)
|
een stuk zalm en 2 stukken koolvis(diepvries) per persoon. 's namiddags in water met zo een theebuiltje maar dan voor vis leggen. Van zogauw het kookt vuur afzetten en laat maar staan totdat ge gaat eten. Als het etenstijd is legt ge die stukken vis op een bedje van veldsla en rucola die gedeeltelijk onder schijfjes tomaat, komkommer en paprika en een toefke kouwe patatjes is verstopt.
|
|
|
|
niania
Hobbyguru Lid sinds: 27 Oktober 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 3604 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dank voor het medeleven
Vandaag eten we verse specibonen met aardappelbolletjes en hamburger en kip Zoon schoondochter en 2 kinderen komen eten Gezellig |
|
Reageer | Pagina <1 1516171819 37> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |