Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Wat eten we vandaag?

 Reageer Reageer Pagina  <12345 9>
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 5432
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 07 Maart 2017 om 20:04
Ik zat vanmiddag op een verjaardag . . . bij thuiskomst had ik niet zo'n trek meer, dus appelmoes en fruit en misschien wel 2 plakken Embarrassed cake.
Back to Top
Lelie View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 14 Juni 2013
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 1084
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Lelie Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 07 Maart 2017 om 22:42
Ik heb pompoen worst en aardappels op vandaag! En vla als toetje :) 
Back to Top
suziesfreubels View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 14 December 2016
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 750
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer suziesfreubels Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 08 Maart 2017 om 08:15
Vanavond denk ik weer iets makkelijks als chicken tonight...
( kan wel nog wijzigen als ik iets anders lekkers in de supermarkt zie )...
Back to Top
C4th View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Maart 2014
Status: Offline
Points: 1573
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer C4th Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 08 Maart 2017 om 14:44
Originally posted by lw1463 lw1463 wrote:

Originally posted by C4th C4th wrote:

Eigengemaakte verse pasta met (oven)gedroogde cherrytomaatjes en een knoflook/basilisum sausje erdoor geroerd.

Kijk daar denk ik dus ook nog over na, pasta zelf maken. C4th wat voor paste maak je precies en heb je er dan ook zo'n kekke pastamolen bij ???


Sorry voor de vertraging.
Ik maak meestal spaghetti of tagliatelli. Incidenteel ook eigen lasagnebladen.
Ik heb inderdaad zo'n "kek" pastamachientje (echt Aldi, ooit gekocht voor 15 euro).

Eerst keer pasta maken was een drama. Het spul sloeg grijs uit... Had het vel er ook maar twee keer door gehaald voordat ik er spaghetti van maakte, nu weet ik dat je het vel er meerdere malen goed doorheen moet laten lopen, tot het een mooi, soepel geheel is.


Back to Top
C4th View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Maart 2014
Status: Offline
Points: 1573
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer C4th Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 08 Maart 2017 om 14:45
Oh ja, wat eten we vandaag.

Vanmiddag at ik een heerlijk broodje Chicken Teriyaki van de Subway.
Vanavond gaan we naar een Thaise kookworkshop in Hilversum.. Zin in.
Back to Top
winter61beer View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 16 December 2005
Locatie: Zutphen
Status: Offline
Points: 2106
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer winter61beer Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 08 Maart 2017 om 18:07
Rijst met ragout en als toetje aardbeienyoghurt,
Back to Top
suziesfreubels View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 14 December 2016
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 750
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer suziesfreubels Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 16 Maart 2017 om 10:35
Vanavond ga ik maar eens voor aardappels met rul gehakt en witlof met ham en kaas...
Dat wordt smullen...
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 20039
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 16 Maart 2017 om 11:21
Na de soos heb ik meestal geen trek in eten en geen fut om te koken, ik heb een pak pannekoeken klaarliggen. Ze moeten even opgebakken worden, dus ik kan er voor mijn man spekjes bij bakken. Magnumpje toe om klachten te voorkomen.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 3413
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 16 Maart 2017 om 14:21
Voor de eerste keer dit seizoen hebben we asperges gekocht. Hoort bij de voorjaarsreiniging. Daarbij bak ik een kruidenomelet en kook ik er zilvervliesrijst en roerbakgroente bij. In ieder geval met een prei uit eigen tuin die overwinterd heeft.  
Back to Top
niania View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 27 Oktober 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2358
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer niania Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 16 Maart 2017 om 14:34
bloemkool met gekookte aardappelen en kipfilet gebakken ik bakpapier

Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 5432
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 16 Maart 2017 om 17:24
Ik heb geruild met zaterdag, want ik had helemaal niets voorbereid en ook geen ideeën. En de huisband moet zaterdag EHBO-en
en die zag zijn kans schoon . . . iets met prei en wortel en verder . . . ???
Back to Top
bep View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 Juli 2014
Locatie: belgie
Status: Offline
Points: 9591
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bep Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 16 Maart 2017 om 20:04
goh die maggie vindt nogal wat uit zeg. En moet ge dat papier mee opeten dan of hangen die kruiden er los op en plakken die na het bakken aan de kipfilet? En moet dat dan in de oven of kan het in een pan?
Ik denk dat het tijd wordt dat ik nog eens richting Nederland trek.
Ge kunt alleen uzelf vertrouwen en dan nog.
Back to Top
suziesfreubels View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 14 December 2016
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 750
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer suziesfreubels Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 Maart 2017 om 11:45
Die kruiden van de Maggie zijn echt heerlijk...
Bep de kruiden plakken na het bakken aan de kipfilet...
Het papier is niet om mee op te eten maar zorgt ervoor dat de kip niet uitdroogt tijdens het bakken in de pan...
Je bakt de kip in een pannetje op een laag vuurtje met het papier om de kip heen gevouwen...
Erg lekker en je kip blijft er veel malser door...
Back to Top
bloem View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 16 December 2012
Locatie: Friesland
Status: Offline
Points: 7434
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bloem Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 Maart 2017 om 11:52
zalm met rijst en gewokte spinazie.

En Bep ik wil je best een pakje maggi sturen hoor.
Oant Sjen
Back to Top
suziesfreubels View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 14 December 2016
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 750
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer suziesfreubels Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 Maart 2017 om 12:53
Vanavond left overs van gisteren...
Vriendje lief is als het goed is niet thuis dus lekker voor 1 persoon...
Back to Top
JMB View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 21 Oktober 2016
Status: Offline
Points: 922
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer JMB Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 18 Maart 2017 om 09:45
Ik vond die Maggi Mals en kruidig tegenvallen. Misschien had ik iets niet goed gedaan?
Maar van de week heb ik een stukje kipfilet eerst ingesmeerd met mosterd, daar wat kerriepoeder overheen gestrooid en het toen door fijngemalen walnoten gehaald. Dit in de oven gedaan. Dat vond ik dan wel weer heerlijk.

O ja, volgens het recept moest het eigenlijk anders, nog een soort vrucht erbij maar die had ik niet, toch was het zo ook wel lekker.
Back to Top
Mutti View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 30 Januari 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 5131
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Mutti Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 18 Maart 2017 om 09:52
Peentjes met lekkerbekje en doodgewone zeer bloemige aardappelen .

Morgen :stoofperen voor mijn man /moet iets van overblijven om mee te nemen naar kleinzoon Maandag .

Lamsbout en aardappelen .

Voor mijzelf zag ik nog wat bloemkool liggen .
Back to Top
Kamilla View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 September 2011
Locatie: Almere
Status: Offline
Points: 3413
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Kamilla Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 18 Maart 2017 om 15:13
Wat komen er allemaal lekkere dingen voorbij hier! 

Vandaag staat er hier een romanesco (groene punt-bloemkool) op het menu, met aardappels en quorn (vegetarisch product).
Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 5432
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 18 Maart 2017 om 16:38
Ik heb grofweg een kilo uien, een handvol champignons en een pond piepers met 2 blokjes en anderhalf kopje appelsap in de
römertopf gedaan oja en 3 beefburgers er tussen. Want er was vandaag niemand thuis en ik kwam dus net in een geurend (en gelukkig niet afgefikt)
huis thuis. Ik ben heel benieuwd of het straks lekker is - want anders wordt het alsnog een rondje cafetaria Geek
Back to Top
pareltje2011 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 08 Maart 2011
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 3051
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer pareltje2011 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 19 Maart 2017 om 12:36
Net een lekker stuk appeltaart gesmuld ,gekregen van mijn zus ,zij heeft zo een deegmenger gekocht ,lekkerrr🍕
WAAROM ZOU JE ALLES GOED MOETEN DOEN
WIE HOUD VOOR JOU DE SCORE BIJ.
Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  <12345 9>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



Deze pagina werd gegenereerd in 0.047 seconden.
Lang Yarns Bergere de France