Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Topic geslotenWat staat er op het menu?

 Reageer Reageer Pagina  <1234 27>
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Ennas View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 15 Februari 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2489
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 16:26

Originally posted by Magtelt Magtelt wrote:

Vanavond alweer kip, nu zonder jasje, want dat slurpt vet, in een kerriesausje, sperzieboontjes en rijst. Bitterkoekjespudding toe.

Die eieren van Geesje klonken lekker. Doe jij ook de kas tussen ham en ei, zodat die lekker smelt?

Vis in een cornflakesjasje is trouwens ook lekker.


Mijn ooms aten dit gisteren ook, met een chili sausje en dan in de oven.
Ik at gisteren bij oma dus dat werden 2 boterhammen, 1 met jam en kaas en de ander met hagelslag, en een beschuitje met bruine suiker.

Vandaag eten we aardappelen, doperwten met spekjes en kipschitzel.

Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 16:32
Hmmm, die kip in een jasje is ook eigenlijk kipschnitzel. Doperwten met spekjes klinkt goed.

In ovenschotels (of erop) zijn tortillachips ook lekker.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
esthertje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 09 November 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 7742
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 16:58
vandaag snelle hap. ik had nog een zakje macaroni en nasi in de diepvries. dus die ontdooit en opgewarmt. kunnen ze kiezen wat ze willen.
Back to Top
Eugenie View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 08 December 2005
Locatie: nog net veluwe
Status: Offline
Points: 4201
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 17:16
mmmmmm.... zurekoolstamp met spekjes en een sausijsje....mmmmm mijn lievelingskostje  samen met zurekool met shoarma is ook erg lekker...

~De overwinning is niet altijd voor de snelsten of de sterksten maar voor hen die volhouden~



Back to Top
Josl View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 12 April 2006
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 7221
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 17:39

Vandaag (al voorgegaarde) spareribs, lekkere groene salade met fetah en frites.

Ik eet (bijna) nooit een toetje, voor Kees is er weer verse ananas.

groetjes, Joke

Frutseltante, alles wat ik met mijn handen kan maken probeer ik graag uit.<a rel=nofollow href="http://imageshack.us">[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3491/nwscan73jo1.jpg"></a> Jong he?

Back to Top
Ennas View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 15 Februari 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2489
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 18:54
Originally posted by Josl Josl wrote:

Vandaag (al voorgegaarde) spareribs, lekkere groene salade met fetah en frites.

Ik eet (bijna) nooit een toetje, voor Kees is er weer verse ananas.

groetjes, Joke

Ik ga zaterdag met mijn vader onbeperkt spareribs eten bij het Spaanse restaurant hier in het dorp! Mmmmmm

Back to Top
Prideke View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 31 Mei 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8249
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 18:55
Originally posted by Eugenie Eugenie wrote:

mmmmmm.... zurekoolstamp met spekjes en een sausijsje....mmmmm mijn lievelingskostje  samen met zurekool met shoarma is ook erg lekker...


Ohhh ik had zo aan willen schuiven, zuurkool is ook mijn favo! Bij mijn vriend thuis eten ze zuurkool met banaan... Nou ik denk dat ik dan even het laat staan. Zuurkool moet immers zuur zijn haha.

Wat staat er vandaag op programma: friet van de frietboer met een frikandel en voor het gezonde doppers/wortels en appelmoes, hoe lekker makkelijk

Groetjes Simone
Back to Top
Tinkerbel View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 12 Juli 2008
Status: Offline
Points: 758
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 19:11
Voor manlief en kids pizza (het is weer sporten geblazen vandaag ) en voor mezelf een zelfgebakken broodje met zelfgemaakte chocopasta à la het recept van Fabie
Groetjes
Back to Top
chrisje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 29 April 2007
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 5572
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 09:03

hm, klinkt toch niet slecht, hoor tink! hoe gaat het met je nieuwe leefstijl? (dieet is zo'n eng woord, haha!)

Hier vandaag bloemkoolsoep met curry, tagliatelli met spinazie, room en gerookte zalm. De vla is eindelijk op dus toetje nog te kiezen..; De bitterkoekjesvla van Magtelt spreekt me wel aan...

Straks nog wat koken om in te vriezen, had mijn bril niet op en dan heb ik enkele dingen bij die snel op moeten... Ja, eigen schuld dikke bult, hé! Ijskast "leeg" koken dus en dan morgen weer kijken wat er halve prijs is bij AH... Ik las net spruitjes en nog wat????

 

Back to Top
odette View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 02 April 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 3080
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 10:09

Spruitje (bleeh), conference peertjes en boerenkool (lekker) deze week in de bonus. Van de week dus lekker een keertje boerkool. Mijn zoontjes en ik vinden dat heerlijk, manlief vind het maar zozo en dochterlief lust het niet. Toen ze heel klein was zei ze eens er zit vies aan de worst......

Vanavond eten we sperziboontjes met gekookte aardappelen en een bal gehakt.

 

odette
Back to Top
Tinkerbel View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 12 Juli 2008
Status: Offline
Points: 758
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 11:11

Oooh klinkt lekker die boerenkool!!! Ga ik ook maar eten vandaag denk ik met uitgebakken spekjes erbij. Ben nogal gek op piccalilly (schrijf je dat zo?) erbij maar mag dat niet meer hebben. Iemand een suggestie? Omdat ik er altijd gelderse rookworst bij doe, heb ik geen jus en dan kan het wat droog zijn, vandaar de piccalilly en jus uit een pakje kan ook niet. Ik doe er ook altijd augurken of zilver/amsterdamse uitjes bij. Vind de combi met zuur wel lekker smaken vandaar.....

@ Chrisje: ja hoor gaat prima. Is wel aanpassen geblazen zoals het weekendje Berlijn. Kwam wel wat dingetjes tegen waar ik een volgende keer op moet letten of anders wil doen als we weg gaan  Heb jij het recept voor de pastasaus van Sonja voor mij? Wil dit ook eens gaan maken

Groetjes
Back to Top
chrisje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 29 April 2007
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 5572
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 11:40

ja hoor tink, straks even scanner voor je! de scanner slaapt nog... heeft nachtdienst gehad!  Heb je een lijst met wat je niet mag? Die mag je ook even sturen als je wil, kijk ik even in de boeken voor nog andere dingen? Of heb jij die kookboeken ook? Ik heb er hier een paar geleend van mijn schoonzusje...

 

Back to Top
Maanhaasje View Drop Down
Duizendpoot
Duizendpoot
Avatar

Lid sinds: 17 September 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 373
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 12:03
Hier vanavond walnoten/pompoentaart :-)

Ik mag geen suiker, gist en melk dus het blijft soms
toveren en ik eet alles biologisch in verband met een
infectie in mijn bloed.
"Gewone" groenten zijn bespoten met allerlei troep die de
infectie verergert dus alles hier in huis is
biologisch...

En met alle beperkingen moet ik soms heel creatief zijn
hihi, maar ik word er met de week beter in :D

En deze pompoentaart doet het altijd goed hier in huis,
zeker met een groene salade.
Back to Top
Tinkerbel View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 12 Juli 2008
Status: Offline
Points: 758
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 12:35

Originally posted by Maanhaasje Maanhaasje wrote:


En met alle beperkingen moet ik soms heel creatief zijn
hihi, maar ik word er met de week beter in :D

Dat ken ik , melk en suiker zijn inderdaad lastige, zit ook overal in. Wat gebruik jij in je brood als gist? Neem aan dat je dit ook zelf maakt?

@ Chrisje: Alvast heel erg bedankt!!!!! Ik stuur je wel even de lijst. Niet schrikken hoor want het is een behoorlijke met wel wat vreemde (voor andere mensen gezonde) dingen die ik niet mag hebben

Groetjes
Back to Top
pralientje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 23 Mei 2008
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 14072
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 12:55

Croqeuc monsieur met sla an tomaat +een eitje

Back to Top
odette View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 02 April 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 3080
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 13:28

Originally posted by Tinkerbel Tinkerbel wrote:

Ben nogal gek op piccalilly (schrijf je dat zo?) erbij maar mag dat niet meer hebben. Iemand een suggestie? 

Ik heb vroeger wel eens zelf piccalilly gemaakt, is dat een optie??  Ik neem aan dat je de kurkuma niet maghebben. Laat je de er toch gewoon uit.

odette
Back to Top
inge.v View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Maart 2008
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 2268
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 14:21
Ben net uit eten geweest (nog ff van't goede weer geprofiteerd op een terrasje met vrienden), sla met geitenkaasjes.
Zal straks dus boterhammetje worden.
Back to Top
Tinkerbel View Drop Down
Hobbywonder
Hobbywonder
Avatar

Lid sinds: 12 Juli 2008
Status: Offline
Points: 758
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 14:27
Originally posted by odette odette wrote:

Originally posted by Tinkerbel Tinkerbel wrote:

Ben nogal gek op piccalilly (schrijf je dat zo?) erbij maar mag dat niet meer hebben. Iemand een suggestie? 

Ik heb vroeger wel eens zelf piccalilly gemaakt, is dat een optie??  Ik neem aan dat je de kurkuma niet maghebben. Laat je de er toch gewoon uit.

Oooh als je het recept hebt zou ik dit graag willen uitproberen!!!!! Het zit hem inderdaad in de kurkuma en de worteltjes  
Groetjes
Back to Top
Iris74 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 December 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1337
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 14:35
Vanavond is het voor ons een verrassing........mijn schoonmoeder kookt altijd op dinsdag...........!
**************
groetjes
Iris
**************
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Direct Link To This Post Posted: 22 September 2009 om 14:54
Odette, spruitjes zijn minder bleh, als je een teen knoflook in het water erbij gooit. En 10 minuten gekookt en daarna geroerbakt met champignons en/of spekjes zijn ze ook best eetbaar. Zo had ik ook voor kool een truukje, roerbakken met spekjes, gehakte noten en stukjes appel. "Laat de kool dan maar weg" was het commentaar.

Vanavond boerenkoolstamppot met gehaktballetjes en spekjes. De boerenkool was ook nog eens afgeprijsd vanwege de datum én het was een klein zakje voor 2 personen.

Ton glipte wel drie Oosterse magnetronmaaltijden het karretje in, die vindt hij vééél lekkerder dan al dat verse gezonde.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  <1234 27>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.468 seconden.
Lang Yarns