Wat eten we vandaag? |
Reageer | Pagina 123 19> |
Autheur | |
Boris
Hobbyguru Lid sinds: 03 Juni 2012 Locatie: home Status: Offline Points: 1060 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Juni 2012 om 19:21 |
Wat eten we vandaag?
Ik heb, heel culinair, een bakje macaronie carbonara uit de vriezer opgewarmd.
|
|
Seeke69
Hobbyguru Lid sinds: 10 April 2012 Status: Offline Points: 1855 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hee dat is een leuk onderwerp!
Ik had alleen niet veel soeps vandaag.... weinig zin om te koken, terwijl dat ook een (van de vele) hobby van me is! Ik had vandaag vegetarische balletjes, witte bonen met tomatensaus en gekookte aardappels. Combi van niks maar ik gewoon zin in die bonen haha!
|
|
lieveheersbeestje
Hobbywonder Lid sinds: 28 Mei 2012 Locatie: rotterdam Status: Offline Points: 458 |
Post Options
Thanks(0)
|
ik kan nu nog niet kiezen, vandaag etens lijst ingevuld voor volgende week. er was hier ook wat mis gegaan met de keuken want iedereen kreeg hetzelfde en dat is nooit zo omdat je toch op die lijst uit verschillende dingen kan kiezen. maar het was vandaag een omelet met kaas (waar was de kaas?), gekookte aardappelen en boontjes (beetje te gaar) en dan nog een dubbel vla. meestal klaag ik van de keuken maar nu was het echt bagger.
|
|
hobby4you
Hobbyguru Lid sinds: 08 Mei 2012 Locatie: Twenterand Status: Offline Points: 1344 |
Post Options
Thanks(0)
|
wij aten lasagne!
eigen gemaakt heerlijk!!!
|
|
|
|
Miep52
Duizendpoot Lid sinds: 30 April 2012 Status: Offline Points: 263 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wij hebben asperges gegeten, waren heeeerlijk. Maar zoonlief lust ze niet dus voor hem iets anders klaargemaakt namelijk witte bonen in tom.saus.
|
|
Petra T.
Hobbywonder Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 736 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gehaktbrood van kalkoengehakt, gecombineerd met gekookte asperges en gebakken courgette+ui+champignon+tomaat. Beetje bewerkelijk, maar wel lekker.
|
|
Geduld kun je oefenen.
www.petriek.blogspot.com |
|
Boris
Hobbyguru Lid sinds: 03 Juni 2012 Locatie: home Status: Offline Points: 1060 |
Post Options
Thanks(0)
|
Volgens mij kunnen jullie naast goed handwerken ook nog eens goed koken. Het ziet er allemaal lekker uit.
|
|
Seeke69
Hobbyguru Lid sinds: 10 April 2012 Status: Offline Points: 1855 |
Post Options
Thanks(0)
|
Haha dat van mij vooral ja! Maar morgen ga ik weer eens iets lekkers koken denk ik, vandaag was ik gewoon lui .
|
|
Boris
Hobbyguru Lid sinds: 03 Juni 2012 Locatie: home Status: Offline Points: 1060 |
Post Options
Thanks(0)
|
Seeke 69, jij hebt iig nog gekookt, ik heb alleen maar opgewarmd.
|
|
Seeke69
Hobbyguru Lid sinds: 10 April 2012 Status: Offline Points: 1855 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hihi de aardappelen wel ja... de balletjes in de oven gemikt en voor de witte bonen de pot opengedraaid, omgekiept en opgewarmd. Culinair hoogstandje dus :-).
En alleen opwarmen is toch ook wel eens lekker?
|
|
Jips
Hobbyguru Lid sinds: 15 September 2010 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 4374 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wij aten gisteren broccoli met een kaas/kruiden sausje, gekookte aardappelen en de heren een slavink en ik een groenteburger. Vanillevla of yoghurt toe
|
|
Naast de GFT container staat een WTF container,
voor onacceptabel gedrag. |
|
pimmetje
Hobbywonder Lid sinds: 05 Januari 2011 Status: Offline Points: 957 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wij aten stampotje van chinese kool, ananas en spekjes, smeuig gemaakt met mayonaise en boter, rookworst erbij, lekker hoor!!
|
|
www.naaldenwilma.blogspot.nl
www.handgebreid.webklik.nl |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23654 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik had nog een heleboel lekkere tomaten over van de hobbydoosdag, er lag ook nog een doosje hamreepjes en een zak geraspte kaas. Dat werd een heerlijke dikke tomatensaus voor de spaghetti.
Voor vandaag heb ik een pot boeuf bourguignon van de Lidlse Franse week klaarstaan, lekker makkelijk. Rijst, sla, komkommer, tomaat erbij. Toetje is altijd Optimel yoghurt. |
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
by Ieke
Hobbyguru Lid sinds: 09 Februari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 2887 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wat we vanavond eten weet ik niet, maar gisteren aten we Chicken tonight, die zoetzure variant...
Ohja, vanavond eten we witlof... Even zeuren of ik wat anders mag, want witlof lust ik dus echt niet! |
|
rianne35
Duizendpoot Lid sinds: 25 September 2011 Status: Offline Points: 282 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nou gister hebben we stampot andijvie gegeten uit eigen kas!! Heerlijk! Met speklapjes, dat hoort er dan wel weer echt bij! (Vind ik)
En vanavond witlof uit de oven met ham en kaas en spareribs en gekookte aardappels, lekkerrrr. |
|
Groetjes en nog veel hobby plezier, Rianne.
Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt. |
|
zazia
Hobbyguru Lid sinds: 03 Februari 2012 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 1418 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gister hebben we kip in romige/ (voor vriend iets te) pittige/ zoetzure saus, met rijst en worteltjes.
Vandaag gekruide aardappelschijfjes, gehaktballen en broccoli.
|
|
|
|
linda1959
Hobbyguru Lid sinds: 27 Februari 2011 Locatie: Belgium Status: Offline Points: 4600 |
Post Options
Thanks(0)
|
vanavond zijn het aardappelen met witte kool in melksaus en biefstuk jamieeeeeeeeeee
|
|
Wanda
Hobbyguru Lid sinds: 30 December 2007 Status: Offline Points: 2280 |
Post Options
Thanks(0)
|
gisteren gewoon rond etenstijd naar mijn dochter gegaan en daar even aangeschoven aan tafel, rijst met groente en kip, was lekker, allen kan ik de kip niet eten, word daar ziek van
|
|
WANDA
Niemand is volmaakt, en daar ben ik het perfecte voorbeeld van |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23654 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik rol de stronkjes in ham en gooi er veel kaas over en dan gaan ze in de oven. Het commentaar van Ton is dan dat de groente eromheen erg lekker is. Hij vind de spekjes in de spruitjes ook lekkere groente. |
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
by Ieke
Hobbyguru Lid sinds: 09 Februari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 2887 |
Post Options
Thanks(0)
|
Whaha, ik houd van Ton! En van zijn humor!
Ik heb even onderhandeld met mama en we eten vanavond sla met sonja aardappelen en vlees... Morgen eten we andijvie (was voor vandaag ook de bedoeling, kan witlof en andijvie nooit uit elkaar houden ;))... Dat is namelijk heel lekker door de thaise nasi (conimex, niet meer verkrijgbaar, wel bij xenos) ipv paksoi (voor groot gezin niet aan te slepen)... En net heb ik een boterham met pindakaas gegeten... |
|
Reageer | Pagina 123 19> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |