Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Topic geslotenWat staat er op het menu?

 Reageer Reageer Pagina  123 27>
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23641
Direct Link To This Post Onderwerp: Wat staat er op het menu?
    Posted: 19 September 2009 om 18:21
Deze topic maar weer eens naar boven halen.

Broccoli met kaas, aardappelpuree en kip in een jasje van cornflakes. Toe een minimagnum.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
mimisa View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 07 Juli 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2089
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 19:18
Varkenshaasje met champignonsaus



Ben alleen vergeten het uit de vriezer te halen... dus we eten wat later
Back to Top
pralientje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 23 Mei 2008
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 14072
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 19:28
Boterhammen met beleg ,wezijn naar een receptie geweest van een trouwer
Back to Top
caelum View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 08 Juli 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1139
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 19:32

Morgen rijst, doperwtjes, vissticks. + kerriesausje.
Overmorgen smoorvlees, weet nog niet met rijst of met aardappeltjes.

Back to Top
Prideke View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 31 Mei 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8249
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 21:18
aardappeltjes, rode kool en een beeflapje. als toetje appeltaartyoghurt, erg zoet maar wel lekker
Back to Top
chrisje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 29 April 2007
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 5572
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 21:26

[QUOTE=Magtelt]Deze topic maar weer eens naar boven halen.

Broccoli met kaas, aardappelpuree en kip in een jasje van cornflakes. Toe een minimagnum.[/QUOTE

 

je gelooft het vast niet, maar wij hadden: broccoli met kaas, aardappelpuree en kip zonder jasje van cornflakes... Helaas hadden wij niet de minimagnum maar een bakje duovla van Optimel...

Back to Top
dine View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 December 2008
Locatie: België
Status: Offline
Points: 4051
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 22:01
Mijn man trakteerde deze avond met een etentje......
En morgen mijn schoonouders......

Dus koken hoeft pas vanaf maandag ....

Nadine
Back to Top
geesje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 21 December 2005
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 5399
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 22:47

heb de halve avond in de keuken gestaan om alvast voor te

koken/braden, voor het a.s bezoek 23 t/m 27 sept.  

zelf heb ik vanavond 2 gebakken eieren op 2 boterhammen

met kaas en ham........mmmmmmmmmmmmmmmm

en morgen eet ik soep, spercieboontjes,zuurvlees , opgebakken aardappeltjes   en ijs na met

een flinke scheut advocaat,slagroom, en chocohagelslag.mmmmmmmmmmm

groetjes geesje
Back to Top
dine View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 December 2008
Locatie: België
Status: Offline
Points: 4051
Direct Link To This Post Posted: 19 September 2009 om 22:51
Originally posted by geesje geesje wrote:

en ijs na met

een flinke scheut advocaat,slagroom, en chocohagelslag.mmmmmmmmmmm



Klinkt inderdaad niet slecht .........cholesterol weeral 10 punten omhoog ...

Nadine
Back to Top
chrisje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 29 April 2007
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 5572
Direct Link To This Post Posted: 20 September 2009 om 13:04

kaasomelet met aardappeltjes , ham en gebakken tomaten. Pak duovla is nog lang niet leeg, dus die moet ook maar eens op... Als toetjes : een royale portie VLA dus...

Voor morgen niet veel tijd om te koken, dus dat zal spaghetti worden, er zit kant-en-klaar-saus in de vriezer. Kook ik meestal voor een paar maal tegelijk, scheelt veel werk en of de saus nu voor één portie een uur op staat, of of een paar keer... Alleen wat meer groenten snijden... Heb dit recept aan de "Sonja Bakker-week" overgehouden en vind het nog steeds lekker. Hele weekmenu's van haar vond ik niks, maar de receptjes zijn voor mij wel ok. ben dus fan, maar niet van de hele mikmak... Is het enige blad op dit ogenblik dat ik ook echt gebruik, hoeraatje voor Sonja!

Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23641
Direct Link To This Post Posted: 20 September 2009 om 15:47
Vanavond alweer kip, nu zonder jasje, want dat slurpt vet, in een kerriesausje, sperzieboontjes en rijst. Bitterkoekjespudding toe.

Die eieren van Geesje klonken lekker. Doe jij ook de kas tussen ham en ei, zodat die lekker smelt?

Vis in een cornflakesjasje is trouwens ook lekker.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
mimisa View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 07 Juli 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2089
Direct Link To This Post Posted: 20 September 2009 om 16:00
Vandaag eten we spinazie, aardappelpuree met gebakken spekjes en ui er doorheen en worst. mmmmmmmmmmmmmm 
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Direct Link To This Post Posted: 20 September 2009 om 16:25

wat een lekkere dingen allemaal.!!!!!!!!!!!

groetjes puck

Back to Top
geesje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 21 December 2005
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 5399
Direct Link To This Post Posted: 20 September 2009 om 19:33

Originally posted by Magtelt Magtelt wrote:

Vanavond alweer kip, nu zonder jasje, want dat slurpt vet, in een kerriesausje, sperzieboontjes en rijst. Bitterkoekjespudding toe.

Die eieren van Geesje klonken lekker. Doe jij ook de kas tussen ham en ei, zodat die lekker smelt?

Vis in een cornflakesjasje is trouwens ook lekker.

ja juist daarom   ..mmmmmmmmmmmmmm

groetjes geesje
Back to Top
Iris74 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 01 December 2008
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1337
Direct Link To This Post Posted: 20 September 2009 om 19:44
Hmmmmm....klinkt allemaal erg fijn!! Wij eten gewoon pizza, haha!! Maar wel met een lekkere verse fruitsalade en een komkommertomaatsalade....maakt het simpele van de pizza weer een beetje goed, toch??
**************
groetjes
Iris
**************
Back to Top
pralientje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 23 Mei 2008
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 14072
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 09:08
Vandaag is het friet met biefstuk en championsaus voor de ene en pepersaus voor de andere ik gewoon met sla
Back to Top
odette View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 02 April 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 3080
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 10:49

Van het weekeinde hadden we verjaardag (middelste zoon was jarig) en aten we niet zo gezond. Dus deze week gaan we goed beginnen....vanavond of brocollie met pasta of sperziboontjes met aardappelen (kinderen mogen kiezen, vinden dit een keuze uit niks en niks, maar dat is hun probleem) met balletje gehakt. En vla en/of yoghurt toe.

En trouwens als ze nu het ene kiezen krijgen ze morgen het andere.

 

odette
Back to Top
Maanhaasje View Drop Down
Duizendpoot
Duizendpoot
Avatar

Lid sinds: 17 September 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 373
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 11:14
Vanaaf is het bij ons, gepofte zoete aardappels met
zelfgemaakte kruidenboter, gewokte spruiten met knofloof,
ui en oesterzwammen en zalm uit de oven :)

Ben benieuwd hoe de oesterzwammen zullen zijn want die heb
ik zelf gekweekt hihi
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23641
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 16:17
Ik stond vandaag naar alle verse groentes te kijken en had nergens zin in. Dus het wordt een balletje gehakt (gaat er altijd in bij Ton), gekookte aardappelen en witte bonen in tomatensaus. Stoofpeertjes toe.

Ik ben ook niet weg van broccoli, maar het is zo gezond, dat het toch bijna elke week op tafel komt.
Spruiten en boerenkool zijn bij AH in de aanbieding, dus die zal ik morgen halen.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
odette View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 02 April 2007
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 3080
Direct Link To This Post Posted: 21 September 2009 om 16:25

Ik vind brocolli juist erg lekker (en het was van de week in de aanbieding)....En stoofpeertjes eten wij gewoon als groente lekker met aardappeltjes en balletjes gehakt of hachee.

Maar misschien maak ik vanavond wel een hartige taart van de brocolli vinden ze allemaal lekker.

odette
Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  123 27>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.719 seconden.
Lang Yarns