Wat eten we vandaag? |
Reageer | Pagina <1 1011121314 37> |
Autheur | |
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Goed idee! Die ga ik nu uit de diepvries pakken. Lekker nagenietenn van de oogst uit eigen tuin. Ik maak er stamppot van met rundergehaktballetjes. |
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Het worden denk ik bonen uit de weck, want in de groentetuin kun je niks van elkaar onderscheiden
|
|
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12059 |
Post Options
Thanks(0)
|
een mens zou elk jaar een schatkaart moeten maken om zijn verborgen groenten terug te kunnen vinden.
|
|
|
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ha-ha, dat heet een zaaischema. |
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
En dan de vingers eraf vriezen terwijl je de spruiten oogst, of de grond is stijf bevroren en je wilt prei eten. Aan een moestuin zitten
best nog wat haken en ogen. Heb vandaag bedacht pastasaus te maken met van dittem en dattum en makkelijk (zonder bevroren vingers) klaar te zijn
|
|
Dilianne
Hobbyguru Lid sinds: 09 Oktober 2012 Locatie: Brabant Status: Offline Points: 3043 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vandaag eten wij lasagne met een salade erbij. Lekker!
|
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Basmati zilvervliesrijst, tempeh met roerbakgroente en sperziebonen.
|
|
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12059 |
Post Options
Thanks(0)
|
overschot van de overschot van kerstavond. Lamsbout met krieltjes met zeezout en rozemarijn en als groente witloof was het met kerstavond. Kerstdag was het lamsboutsneden (overschot al in sneetjes gesneden) met prinsessenboontjes en gegratineerde aardappelschijfjes met stukjes champignons tussen. Vandaag dus het laatste restje lam op een pizzadeeg gegooid waar ik eerst een soortement humus had gemaakt van kikkererwten, linzen en rode kidneybonen en 3 stuks gegrilde paprika uit een bokaal. Koud was dat heel lekker. Maar op die pizza was het een pak minder.
|
|
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ook hier worden het de restjes van de afgelopen dagen .
Carpaccio van biet , sperciebonen ,gehaktbrood en wat ik nog tegenkom als ik de koelkast schoon ga maken en ordenen |
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Boerenkoolstamppot uit eigen tuin met runderrookworst.
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rode kool met hachee.
|
|
winter61beer
Hobbyguru Lid sinds: 16 December 2005 Locatie: Zutphen Status: Offline Points: 2113 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aardappelen,bietjes en een heerlijk balletje gehakt,
|
|
|
|
Lao-tse
Hobbyguru Lid sinds: 02 December 2015 Locatie: Haarlem Status: Offline Points: 4478 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spitskool met kaas uit de oven en dan als extra wat verkruimelde gebakken plakjes spek erover.
|
|
Ik ben nu op een leeftijd dat mijn lichaam de volgende dag zachtjes tegen mij fluisterd:
"Dat moet je niet meer doen" |
|
suziesfreubels
Hobbyguru Lid sinds: 14 December 2016 Locatie: Nederland Status: Offline Points: 2251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Andijvie met spekjes en rookworst...
|
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vandaag hadden we rode zilvervliesrijst, gekookte bloemkool, geroerbakte tofu, pastinaak, ui, paprika, erwten en courgette. De laatste twee kwamen uit de diepvries van eigen oogst.
|
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23641 |
Post Options
Thanks(0)
|
We komen net thuis van de bios. Ik gooi van alles in de airfryer, bitterballen, kaassoufflé's. Als het maar warm is.
|
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
De courgette was hier ook van de partij, ik had een restje groente uit de tuin (van net voor de vorst) eerst gebakken en toen 2 margarinekuipen
courgetteprut uit de diepvries erbij, beetje mie, beetje balletjes en zo heb je dan groene soep.
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vandaag waren het sperciebonen met komkommer en een gehaktbal .
Morgen worden het wortelen met vis . |
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dat klinkt als een Wilde Maaltijd. |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23641 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zolang er maar geen zwijn of hert in zat, vond ik het best.
|
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
Reageer | Pagina <1 1011121314 37> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |