Wat staat op het menu? |
Reageer | Pagina <1234 34> |
Autheur | |
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Beetje sparen en aanbiedingen zijn er toch steeds weer opnieuw. Zelf koop ik ook vaak 2ekans bij koel blauw, ik zie er staan vanaf 140 euro.
|
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ohja, maar die is niet als beste getest, dat is die phillips die ernaast staat en die kost 219 |
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Inventum GF 350 en nog wat( kan ik niet lezen )normale prijs 119 nu 67.95
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nee ,ik zal nog even kijken , hij was onder de honderd .
|
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
is dat die van 219,00 Mutti? dan moet ik eerst even sparen en zal de aanbieding wel voorbij zijn.
|
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
oh joh, wat een fijne tips allemaal! ik ga er straks naar kijken. dank jullie wel!
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik zag dat Expert er een in de aanbieding had . Het was de beste keus van de consumentenbond .
|
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik was pas bij Magtelt en kan melden dat de kroketten en de patat van prima kwaliteit waren, daar hoef je geen frituurpan voor te hebben.
|
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
duidelijk! wederom bedankt ik denk dat ik zo'n ding koop en dan bij een man zet, daar een bitterballen en patatfeestje organiseer om mee te beginnen en dan kijken hoe de reacties zijn. als je 92 bent maken vet enzo niet meer uit maar ik vind de friteuse wel gevaarlijk voor allebei. ik ga het eens proberen |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23641 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onderin de airfryer zit een soort rooster, en daaronder leg ik een stuk aluminiumfolie, Zodat de bodem schoon blijft. Dan is er een uitneembare pan met een rooster als bodem en daarin leg ik soms een kwart vel bakpapier. Vroeger smeerde ik geen olijfolie, maar nu doe ik dat wel met een kwastje, heel licht. Dan wordt het krokanter. Ik ben lui en koop vis al in een jasje van paneermeel. IK maak wel gehaktballen, die dan ook licht geolied worden. Verse worst en saucijzen vet ik ook licht in en dan gaan ze op het bakpapiertje. Ik vis alles er met een tang uit, die bijgeleverd werd, en dan laat ik het vet op het papiertje stollen, zodat het niet in de pan loopt. Vet dat wij dus niet naar binnen krijgen. Patat leg ik gewoon op het rooster van de binnenpan, kroketten en bitterballen ook, zonder insmeren en zonder bakpapier. Het zal voor mannen wel hogere wiskunde zijn, dat schijnt koken altijd voor de meesten te zijn. Maar als je eenmaal de routine hebt en van experimenten houdt, is het wel te doen.
|
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ik eet aardappelen, snijbietsteeltjes en 'vis'sticks. en ik heb al vier keer een katje uit mijn bord gehaald die ik niet had opgeschept. en dan kunnen ze tofu en tempeh heten, volgens mij zijn ze echt van vlees gemaakt en dat moet ik niet op mijn bord
|
|
Dilianne
Hobbyguru Lid sinds: 09 Oktober 2012 Locatie: Brabant Status: Offline Points: 3043 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vandaag een champignonsoepje en een salade; eventueel nog brood.
|
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
dankjewel Magtelt voor de uitgebreide informatie ja ik zie jou er regelmatig over posten waardoor mijn nieuwsgierigheid toe nam. ik heb er nog drie vragen over,hoe komt het er uit? ik bedoel moet je vis eerst paneren en dan komt het er met zo'n krokant jasje uit of vlees, ik zeg maar wat, een bal gehakt, doe je die in een bak erin met wat boter ofzo? is het makkelijk schoon te maken en blijft de geur, van bijvoorbeeld vis, er niet in hangen. kijk maar of je tijd en.of zin hebt om te antwoorden hoor. ik vraag het niet voor mezelf, ik heb geen friteuse en eet nagenoeg geen frituur maar die mannen..... |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23641 |
Post Options
Thanks(0)
|
IK heb een Philips XXL. Dat was de beste, toen we hem kochten. Er zijn allerlei hulpjes bij te koop, rekjes, bakschalen, inlegvellen van siliconen. Je kunt er cake, taart, muffins in bakken, groente grillen, en vlees en vis bakken. Hij blaast boven en beneden hete lucht in. Ik leg altijd een kwart vel bakpapier op tosti's en daar zet ik het rekje op, anders waait het bovenste plakje kaas rond en kan aan het verwarmingselement gaan hangen. Ik heb een paar kookboekjes voor de airfryer gekocht en de lijsten met temperaturen en tijden gekopieerd, zodat ik die in de keuken kan bekijken. Op internet vind je ook veel recepten en suggesties.
Toen ze net verschenen vond ik het moderne hupsafladder, maar daar ben ik van teruggekomen. Na een paar maanden ging de friteuse in de vaatwasser en vervolgens naar de kringloop. |
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
welk merk airfryer heb jij Magtelt en als je nu een nieuwe moest kopen, zou je er dan weer net zo een nemen of zie je ook nadelen? |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23641 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wortelen, zilvervliesrijst en een lekkerbek uit de airfryer.
|
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
carolina2
Newbie Lid sinds: 22 Juni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
snijbonen, champignons en nu ik dit typ bedenk ik me dat ik ben vergeten een paprika te plukken aardappelen en een spinazie/kaas ding, denk ik.
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Spinazie ,ruccola sla , de zeeuwse aardappelen en een tartaartje .
|
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik heb gisteren aardappelen gepoot, dat heb ik nog nooit eerder gedaan - maar ze zeggen dat het kan, voor herfst-oogst.
Verder heb ik pasta saus over van gisteren en ik denk een komkommer erbij.
|
|
Mutti
Hobbyguru Lid sinds: 30 Januari 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sperciebonen met sla , aardappelen meegebracht uit Zeeland ,door mijn schoonzoon en een tartaartje . Tartaartje was ik gisteren vergeten uit de diepvries te halen ,ben ik vannacht nog wezen doen .
|
|
Reageer | Pagina <1234 34> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |