kerstfeesjes |
Reageer |
Autheur | |
francis3
Hobbywonder Lid sinds: 20 Januari 2012 Locatie: Belgium Status: Offline Points: 559 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 December 2019 om 01:08 |
Dinsdag 24 december.
rollade met wortelen, erwtjes en prinsessenboontjes, kroketten kerststronk van de bakker verscheidene frisdranken Woensdag 25 december Vooraf gefrituurde garnalen, dimsum hapjes Gevulde feestkalkoen, kroketten, halve perzikken, halve peren, ringen ananas (warm en koud voor wie wil) kerstronk van de bakker cava met alcohol (vond ik niet lekker) Donderdag vis (weet momenteel nietmeer welke) kroketten, wortelen en erwtjes kerststronk van de bakker overal champignonsaus, rode wijnsaus, bechamelsaus cava zonder alcohol (die was lekker) |
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kerstronk van de bakker, wat is dat ? Is dat wat wij een kerststol noemen, een krentenbrood met spijs ?
|
|
francis3
Hobbywonder Lid sinds: 20 Januari 2012 Locatie: Belgium Status: Offline Points: 559 |
Post Options
Thanks(0)
|
Schrijf in je google balk kerststronk en klik Ga dan naar deze link aldaar en klik op het filmke Kerststronk https://www.google.be/url?sa=i&source=images&cd=&ved=0ahUKEwjU29nhqNnmAhU94KYKHZg_AS0QMwhVKAwwDA&url=https%3A%2F%2Fvlam.rcapress.be%2Ftraditionele-kerststronk-is-het-favoriete-kerstdessert-van-de-belg&psig=AOvVaw1yAqe5OlCI6DWageJRbuTF&ust=1577656010356275&ictx=3&uact=3
Schrijf in je google balk kerststol en klik Ga dan naar deze link aldaar Kerststol https://www.google.be/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiB7MnVqdnmAhVy1qYKHc_1CycQMwhQKAMwAw&url=https%3A%2F%2Fuitdekeukenvanarden.blogspot.com%2F2011%2F12%2Frecept-kerststol-filmpje.html&psig=AOvVaw33vXEEcEv00jsssvKXKsgg&ust=1577656253357486&ictx=3&uact=3
|
|
Kamilla
Hobbyguru Lid sinds: 01 September 2011 Locatie: Almere Status: Offline Points: 5789 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ook op feestdagen staan bij ons gezondheid en gewone voedzame maaltijden bovenaan.
Als extraatjes heb ik gebakken: - een rozijnenbrood met spelt, haver en rijstmeel - kerstkransjes met amandelen van speltbloem, maismeel en een beetje koffie - vlaaibodem van speltbloem, rogge- en boekweitmeel Die vlaaibodem heb ik gevuld met witte bessencompote uit eigen tuin (diepvries) en opgemaakt met toefjes slagroom. Verder heb ik voor mijn vader zijn lievelingskostje gemaakt: bruine bonen! (Als vegetarische schotel met veel groente er doorheen en zilvervliesrijst) |
|
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik twijfelde al, vroeger keek ik altijd al in de Dr Oetker boekjes en daar stonden dan altijd huppeldepup stammen in dat leek mij heel
interessant maar te moeilijk om te maken - en dat lijkt precies op jouw stronk. Stronk of stam :-)
Wij hebben zelf kerstbrood gebakken zodat we zelf de vulling, de hoeveelheid zout en suiker min of meer in de hand hebben.
Ik heb even gespiekt in het Oetker boekje Boomstam noemen ze het en Reerug leek me ook altijd heel interessant.
|
|
Reageer | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |