Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Topic geslotenHobbyfestival Alkmaar 24/25-04-2010

 Reageer Reageer
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Nico Heins View Drop Down
Groupie
Groupie


Lid sinds: 12 April 2010
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 69
Direct Link To This Post Onderwerp: Hobbyfestival Alkmaar 24/25-04-2010
    Posted: 12 April 2010 om 07:25
Hobbyfestival in Alkmaar
(scrapbook-poppenhuizen-3D kaarten-poppen-sieraden-beren)
zaterdag 24 en zondag 25 april 2010
IJshal de Meent, Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar
(± 100 kramen)

Het ultieme hobby-evenement in de kop van Noord-Holland!

Op zaterdag 24 en zondag 25 april wordt in de "IJshal de Meent" in Alkmaar wederom het Hobbyfestival gehouden. ± 100 Marktkramen worden weer gevuld met alles op het gebied van diverse hobby's. Vorig jaar werd het festival redelijk goed bezocht en de bezoekers waren zeer enthousiast over het gevarieerde aanbod. Een veel gehoorde reactie was: "Nooit verwacht dat hier zoveel te zien was, ik kom volgende keer zeker terug!". Dat kan dus weer op zaterdag 24 en zondag 25 april en nu met een nog grotere variatie aan hobby's. Op de deelnemerslijst kunt u bekijken wie er allemaal aanwezig zullen zijn.

Diverse hobby's
Het zelfmaken van 3D-(wens)kaarten is al jarenlang een hobby die door velen beoefend wordt; al de materialen en de gereedschappen voor deze hobby zijn ruimschoots aanwezig op het Hobbyfestival in Alkmaar. Ook voor al het materiaal voor de sieraden- en ponshobby kunt u hier uitstekend terecht.

Poppenhuizen/miniaturen
Voor de poppenhuis- en miniatuurliefhebbers is het smullen geblazen. Een groot aantal poppenhuis- en miniatuurmakers heeft inmiddels ingeschreven. Alles voor de poppenhuishobby is aanwezig, van de poppenhuizen zelf tot de verlichting en fournituren op schaal 1:12 of 1:24. Het Hobbyfestival in Alkmaar belooft een waar miniatuur-paradijs te worden!

Poppen/beren
Poppen en beren, om te verzamelen (nieuw en antiek) of om zelf te maken - alle materialen om een beer of pop te maken, van berenstof tot neusgaren en van klei tot pruik, kunt u vinden op de beurs.
Bij de grote boeken/tijdschriften stand kunt u terecht voor de lectuur over deze prachtige hobby's. De celluloidpoppen-dokter houdt de gehele dag "spreekuur", kleine reparaties verricht hij ter plekke, de grote reparaties neemt hij mee naar huis. Uiteraard zijn antieke poppen ook vertegenwoordigd, nostalgie ten top!

Lekker 'workshoppen'
Op het hobbyfestival in Alkmaar worden diverse workshops georganiseerd. Bij twee standhouders kunt u een workshop volgen met textielverharder. Bijzonder is de workshop Bonsai-Boom maken van 'Atelier Arina', het eindresultaat van deze miniboompjes is niet van echt te onderscheiden - op de beurs in Alkmaar kunt u ook een workshop volgen in deze Oosterse Kunsten. Bij 'het Sprookjesbos' kunnen de kinderen bij de (lieve) heksen naast de draken en 'Freddie's' een gratis toverbolletje maken. Kinderen, bedenk maar alvast een goede toverspreuk om het bolletje magische krachten te geven. Maar ook bij de 'Decorating Sisters' worden diverse workshops voor kinderen georganiseerd. Verder is er nog een workshop kartonnage en een workshop waar diverse servet-technieken worden uitgelegd. Bij 'De Kettingkast' kan er een workshop decopatch gevolgd worden. Decopatch? Wat is dat nu weer? hoor ik u denken, wel... met servetten en lijm een wit kartonnen object bekleden. Leuk, origineel, creatief en decoratief!!!

Verder zijn er nog diverse demonstraties, bijvoorbeeld de 'Hotfix technieken' en de 'Engeltjespen'.

U leest het... op het Hobbyfestival in Alkmaar is genoeg te doen!

Een bezoekje meer dan waard!
Er is teveel aanwezig om alles op te noemen, u kunt het totale programma bekijken op onze website: www.hobbyfestival.nl, u kunt daar ook een kortingbon downloaden. Kortom 24 en 25 april zijn perfecte dagen om het Hobbyfestival in Alkmaar te bezoeken.

Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby's, op zaterdag 24 en zondag 25 april 2010, "IJshal de Meent", Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar. Open van 10.30 - 16.30 uur. Entree volwassenen: euro 4,- / 65+ euro 3,- / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen: Heins & Hobby's, Nikkelstraat 7a, 1411 AC Naarden, tel. 035-6565393, fax 035-6562984, e-mail: info@heins-hobbys.nl, site: www.hobbyfestival.nl
Hobbyfestival voor elke hobbyist the place to be!
Back to Top
 Reageer Reageer

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.375 seconden.
Lang Yarns