workout met pompoen |
Reageer |
Autheur | |
Karina
Hobbywonder Lid sinds: 28 September 2010 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 425 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 November 2012 om 17:22 |
ik heb net een pompoen schoon staan maken. Dat is gelijk een half uur stevige workout. De pompoen was zo hard dat ik er met geen mogelijkheid door kwam. Ik heb er al mijn messen bij gepakt maar en met veel doorzettingsvermogen lukt het uiteindelijk wel. Het is de eerste keer dat ik iets maak met pompoen. hoop dus dat het lekker word zodat ik de verbrande calorieen er weer bij kan eten
|
|
groetjes Karina
|
|
esthertje
Hobbyguru Lid sinds: 09 November 2007 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 7742 |
Post Options
Thanks(0)
|
ga je nog wat van de pompoen zelf maken?
;euk bij de deur met een lichtje erin. |
|
|
|
Petra T.
Hobbywonder Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 736 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tip: snijd 'm doormidden en doe 'm een paar minuten in de magnetron, dan wordt-ie wat zachter.
|
|
Geduld kun je oefenen.
www.petriek.blogspot.com |
|
Karina
Hobbywonder Lid sinds: 28 September 2010 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 425 |
Post Options
Thanks(0)
|
dat van de magnetron wist ik nog niet.....had helaas ook al moeite met het doormidden snijden. Maar het stoofpotje wat ik heb gemaakt was heerlijk...dus misschien binnenkort nog maar eens proberen.
|
|
groetjes Karina
|
|
ElleBelle
Hobbyguru Lid sinds: 30 Maart 2012 Locatie: Antwerpen Status: Offline Points: 1475 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik heb hier ook nog een pompoen liggen, ik ga die volgende week aanvallen.
Jammer genoeg te groot om in de microgolf te steken. Ah, een stoofpotje? Vertel?
|
|
http://pinterest.com/ellejientje/ |
|
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23644 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ik gebruik een scherp aardappelschilmesje, ik durf een pompoen niet aan te vallen met een groot mes. Het is te doen, alleen krijg je geen rechte lijn, als je hem doormidden snijdt.Ik snijd eerst de "kontjes" er af. Dan doormidden en de pitjes eruit en dan in blokjes. En daar kook ik soep van. Voor de pittigheid gooi ik er soms paprikastukjes bij. En er moeten van mijn man altijd gehaktballetjes in. Geen soep zonder ballen!
|
|
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
|
Reageer | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |