Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Topic geslotenHobbyfestival Ridderkerk 29-05-2010

 Reageer Reageer
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Nico Heins View Drop Down
Groupie
Groupie


Lid sinds: 12 April 2010
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 69
Direct Link To This Post Onderwerp: Hobbyfestival Ridderkerk 29-05-2010
    Posted: 12 April 2010 om 07:27
Hobbyfestival in Ridderkerk
(sieraden-ponsen-stempels-poppen-3D kaarten-beren)
zaterdag 29 mei 2010
Sporthal de Fakkel
Sportlaan 8-10, 2982 SN Ridderkerk
(65 markt-kramen - binnen!)

Hartverwarmend voor jong en oud!
    
Op zaterdag 29 mei wordt in "Sporthal de Fakkel" in Ridderkerk het Hobbyfestival gehouden. 65 marktkramen worden gevuld met alles op het gebied van diverse hobby's.

Diverse hobby's
Het zelfmaken van 3D-(wens)kaarten is al jarenlang een hobby die door velen beoefend wordt; al de materialen en de gereedschappen voor deze hobby zijn ruimschoots aanwezig op het Hobbyfestival in Ridderkerk. Maar ook kralen, ponsen, stempels en het materiaal voor de sieradenhobby, dus voor al de benodigdheden voor uw hobby kunt u hier uitstekend terecht. Bijzonder is de workshop "Bonsai-Boom" maken van Atelier Arina, het eindresultaat van deze miniboompjes is niet van echt te onderscheiden - op de beurs in Ridderkerk kunt u ook een workshop volgen in deze ’Oosterse Kunsten’. Bij het Sprookjesbos kunnen de kinderen bij de (lieve) heksen een gratis toverbolletje maken. Kinderen, bedenk maar alvast een goede toverspreuk om het bolletje magische krachten te geven.

Poppen/beren
Poppen en beren, om te verzamelen (nieuwe en antiek) of om zelf te maken - alle materialen om een beer of pop te maken, van berenstof tot neusgaren en van klei tot pruik, kunt u vinden op de beurs. Bij de grote boeken/tijdschriften stand kunt u terecht voor de lectuur over deze prachtige hobby's. De poppen- en de berendokter houdt de gehele dag "spreekuur", kleine reparaties verricht ze ter plekke, de grote reparaties neemt ze mee naar huis. Uiteraard zijn antieke poppen ook vertegenwoordigd, nostalgie ten top!

Een bezoekje meer dan waard!
Er is teveel aanwezig om alles op te noemen, u kunt het totale programma bekijken op onze website: www.hobbyfestival.nl, u kunt daar ook een kortingbon downloaden. Kortom 29 mei is de perfecte dag om het Hobbyfestival in Ridderkerk te bezoeken.

Het Hobbyfestival wordt georganiseerd door Heins & Hobby's, op zaterdag 29 mei 2010, "Sporthal de Fakkel", Sportlaan 8-10, 2982 SN Ridderkerk. Open van 10.30 - 16.30 uur. Entree volwassenen: euro 4,- / 65+ euro 3,- / kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen: Heins & Hobby's, Nikkelstraat 7a, 1411 AC Naarden, tel. 035-6565393, fax 035-6562984, e-mail: info@pop-beer-hobbyfestival.nl, site: www.hobbyfestival.nl
Hobbyfestival voor elke hobbyist the place to be!
Back to Top
 Reageer Reageer

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.047 seconden.
Lang Yarns