Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Voor bij de koffie corner

 Reageer Reageer
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
zazia View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 03 Februari 2012
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1418
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer zazia Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Onderwerp: Voor bij de koffie corner
    Posted: 20 Augustus 2012 om 19:34
Voor de dames die tijdens dit warme weer nog koffie drinken, een super simpel recept voor iets verfrissends erbij, IJSTAART (en voor degene die geen koffie drinken ook een aanrader).
Ingredienten:
2 pakken mokka schuimpjes (die bij de koekjes liggen)
1 pakje slagroom
1 pak klopklop
 
Pak een springvorm, bedek de bodem met een laag schuimpjes.
Knijp de rest van de schuimpjes fijn.
Klop de klopklop en slagroom in aparte kommen stijf.
Schep de schuimpjes, klopklop en slagroom door elkaar.
Giet in de springvorm, dek af met een folietje en zet in de diepvries tot ie helemaal bevroren is.
Haal de taart ong. 10 min van tevoren uit, want half ontdooit is ie echt het lekkerste!!!! 
 
 
 
 
Back to Top
IngeDeV View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 20 Januari 2011
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 2507
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer IngeDeV Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 19:38
ziet er lekker uit
IngeDeV

http://ingedev.blogspot.com

http://ingedeve.weebly.com/eigen-werkjes.html



Back to Top
Gerbera View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 13 Maart 2012
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 1194
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Gerbera Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 19:53
Oh ga ik proberen klinkt erg lekker
Groetjes jenny
Back to Top
lollibol View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 19 April 2012
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 2513
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lollibol Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 20:07
bedankt voor het recept!! ;.))
Life is too short to be sad, enjoy every day, even if it's not what you expected.
Back to Top
Wilma1979 View Drop Down
Duizendpoot
Duizendpoot


Lid sinds: 11 Februari 2012
Status: Offline
Points: 222
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Wilma1979 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 20:19
Ben helaas geen bakprinses maar klinkt errug lekker
Back to Top
zazia View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 03 Februari 2012
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1418
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer zazia Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 20:24
Originally posted by Wilma1979 Wilma1979 wrote:

Ben helaas geen bakprinses maar klinkt errug lekker
Dat is het voordeel, je hoeft niet te bakkenLOL
Back to Top
Leonie_y View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 19 Oktober 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 9435
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Leonie_y Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 20:28
Als die schuimpjes glutenvrij zijn, ga ik het zeker uitproberen. Mijn dochter en ik zijn dol op ijs 
Denk niet aan wat je niet meer kunt maar aan wat nog wel mogelijk is



het glas is altijd halfvol

Back to Top
hobby4you View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 08 Mei 2012
Locatie: Twenterand
Status: Offline
Points: 1344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer hobby4you Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 20:57
oo wat een heerlijk recept!
Ga het zeker uitproberen!!
Ik zal er ook 1 taart bij doen!!
Net zo makelijk om te maken!!
 
2 pakken bestogne koeken
3 pakjes slagroom
   Suiker om de slagroom te zoeten!
 
Leg een laag bestogne koeken op de bodum, doe daar een laag slagroom op.
Dan weer een laag bestogne koeken en weer een laag slagroom.
Daarna nog 1 laag gekruimelde bestogne koeken.
Dit allemaal 1 nacht in de koelkast laten staan zodat de slagroom in de bestogne koeken kan trekken.
 
En klaar is de bestogne / slagroom taart!!
Back to Top
zazia View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 03 Februari 2012
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1418
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer zazia Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 21:00
Dat klinkt toch ook wel heel erg lekker. Die ga ik ook binnenkort proberen.
Back to Top
Seeke69 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 10 April 2012
Status: Offline
Points: 1855
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Seeke69 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 20 Augustus 2012 om 21:15
Originally posted by Leonie_y Leonie_y wrote:


Als die schuimpjes glutenvrij zijn, ga ik het zeker uitproberen. Mijn dochter en ik zijn dol op ijsĀ 



Wij maakten dit vroeger met roze en witte schuimpjes.
Als het goed is bestaan ze alleen maar uit eiwit en suiker, plus een smaakje natuurlijk, dus zonder gluten :-)

<a href="http://postimage.org/" rel="nofollow">free picture ho
Back to Top
 Reageer Reageer

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.438 seconden.
Lang Yarns