Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

En....wat eten wij vandaag!?

 Reageer Reageer Pagina  123 14>
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Onderwerp: En....wat eten wij vandaag!?
    Posted: 17 December 2014 om 14:48
O bami - lekker
Back to Top
engeline View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 21 November 2007
Locatie: winssen
Status: Offline
Points: 3257
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer engeline Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 December 2014 om 14:20
Bami!
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 December 2014 om 13:56
Er zit al een rollade met cranberries in de slowcooker, aardappels en bietjes met ui en appel erbij. De koelkast puilt uit van de lekkere toetjes, dat wordt ienemienemutte.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Dilianne View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 09 Oktober 2012
Locatie: Brabant
Status: Offline
Points: 3043
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Dilianne Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 December 2014 om 13:30
Vandaag speklapjes met zuurkool!
Back to Top
bep View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 Juli 2014
Status: Offline
Points: 12077
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bep Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 17 December 2014 om 12:18
ofwel broccolischotel
ofwel kip met prei en gember en rijst
Back to Top
engeline View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 21 November 2007
Locatie: winssen
Status: Offline
Points: 3257
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer engeline Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 01 December 2014 om 10:27
kippenpoot uit de oven,indiaase sperciboontjes(24 kitchen) en rijst
Back to Top
Dilianne View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 09 Oktober 2012
Locatie: Brabant
Status: Offline
Points: 3043
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Dilianne Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 01 December 2014 om 09:54
Spinazie, aardappelen, tartaartje en tomatensoep.
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 30 November 2014 om 20:17
Varkenshaas op een bedje van prei- en uienringen en champignonplakjes, alweer uit de slowcooker. Het viel me nu pas op dat er geen boter of ander vet aan te pas komt, het is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Ik sprenkel er wel rosé over heen, maar dan staat het uren zacht te pruttelen.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 28 November 2014 om 18:00
Wat een mooi excuus: de rijst is niet gelukt, de pan saboteerde de kokerij.

De kip was me toch lekker. Ik had pandanrijst, die eerst 8 minuten moet koken en dan afgegoten 8 minuten nagaren. Na 8 minuten in de slowcooker erbij gekieperd, dat bindt dan meteen een beetje. We hebben nog over voor morgen!
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 28 November 2014 om 16:15
Ik heb rijst opstaan en ik word gek, de pan die ik normaal gebruik was niet beschikbaar - dus ik pak een andere.
Een pan = een pan of niet dan ? Maar ik ben bang dat de rijst vandaag niet zo goed lukt als anders Angry
Back to Top
carolina2 View Drop Down
Newbie
Newbie


Lid sinds: 22 Juni 2014
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer carolina2 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 28 November 2014 om 15:53
Magtelt, als het koken zo langzaam gaat als de naam doet vermoeden, heb je nog wel even de tijd om te bedenken wat je erbij wilt Wink

ik maak volkoren-pasta met n kaas/walnotensaus en n salade. geen toetje, al teveel gesnoept vandaag
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 28 November 2014 om 13:03
Ik heb paprikastukjes, tomatenblokjes in saus en kipfilets in de slowcooker gemikt en die staat nu heel slow te cooken. Wat we erbij eten weet ik nog niet, rijst denk ik.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
Snowyke View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Lid sinds: 06 November 2014
Status: Offline
Points: 37
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Snowyke Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 28 November 2014 om 10:36
Kippenburgers met aardappels en broccoli in kaassaus. Morgen kalkoengebraad met ananas en kroketten en volgende week probeer ik het lievelingsgerecht van mijn zoon nog eens te maken; selder met bollen in tomatensaus en aardappels.
Spruitjes en wortelpurré staan ook nog op het lijstje.
Back to Top
bloem View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 16 December 2012
Locatie: Friesland
Status: Offline
Points: 8324
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bloem Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 27 November 2014 om 16:36
gekookte aardappeltjes andijvie en een gehaktbal. heerlijk
oant Sjen
Back to Top
engeline View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 21 November 2007
Locatie: winssen
Status: Offline
Points: 3257
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer engeline Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 27 November 2014 om 15:46
balkenbrij
Back to Top
lw1463 View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 06 Januari 2014
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 8028
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer lw1463 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 27 November 2014 om 11:17
Vandaag roti, als de huisband tenminste niet vergeet lekkere vulling bij de toko te halen LOL
Back to Top
bep View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 10 Juli 2014
Status: Offline
Points: 12077
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer bep Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 26 November 2014 om 21:30
wij gingen chique eten
gekookte aardappeltjes met meerval op een bedje van gebakken venkel en witlof heel fijn gesnipperd.

Tegen dat ik het op het bord had gekieperd was het nen patat met meerval en de venkel en het witlof erbovenop en ernaast.
Back to Top
Lelie View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 14 Juni 2013
Locatie: Nederland
Status: Offline
Points: 1547
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Lelie Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 26 November 2014 om 18:19
aardappelen, varkensfilet, bieten en spinaie!
Back to Top
Magtelt View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 26 November 2006
Locatie: Apeldoorn
Status: Offline
Points: 23642
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Magtelt Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 26 November 2014 om 17:47
Broek op de vreethaak, zeiden ze vroeger.
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen

wat rozengeur.
Back to Top
carolina2 View Drop Down
Newbie
Newbie


Lid sinds: 22 Juni 2014
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer carolina2 Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 26 November 2014 om 17:42
soep van pastinaak en peren, gekookte aardappelen, bieten gekookt met appelen en ui, stukje gestoofde kabeljauw en voor toe heb i nog n mango..........alstie in mn buik past Smile
Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  123 14>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.594 seconden.
Lang Yarns