
boekweitmeel |
Reageer
|
Pagina <12 |
| Autheur | |
breienmaar
Hobbyguru
Lid sinds: 07 Juli 2012 Locatie: noordwijk Status: Offline Points: 5582 |
Post Options
Thanks(0)
Citeer Reply
Posted: 20 Oktober 2014 om 19:43 |
|
ohh gut te gut, vroeger....... haalde je dit bij de slager! die had t eerst in een cakeblik gestopt of zo,
opbakken zodat je korstjes krijgt, aten we als vlees, bij de aardappelen en groente ![]() |
|
![]() |
|
engeline
Hobbyguru
Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: winssen Status: Offline Points: 3257 |
Post Options
Thanks(0)
Citeer Reply
Posted: 23 Oktober 2014 om 21:08 |
![]() |
|
bep
Hobbyguru
Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12174 |
Post Options
Thanks(0)
Citeer Reply
Posted: 24 Oktober 2014 om 15:42 |
|
Nu ik uw foto zie, denk ik wel dat het gelukt is, alleen heb ik mijn plakken dus veeeeelen dikker gesneden en had je dus wel een mondvol bij 1 beet. Ietskes dunner zal beter zijn denk ik. De smaak vond ik goed maar het was wat veel in ene keer, dus volgende keer halveer ik het recept met behoud van het vlees
|
|
|
|
|
![]() |
|
Reageer
|
Pagina <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |