Haken en breien, gratis breipatronen en haakpatronen
winkelpatronenhomeforum

  FAQ FAQ  Forum Zoekfunctie   Agenda   Registeren Registeren  Inloggen Inloggen

Hobbydoos receptenboek :)

 Reageer Reageer Pagina  <12
Autheur
  Onderwerp Zoeken Onderwerp Zoeken  Onderwerp opties Onderwerp opties
Marileen View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 13 November 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 4191
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Marileen Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2012 om 07:11
Lijkt me heel lekker Simone!
Ik ga dit zeker eens maken.....wel vegetarisch Big smile
Ik haak nooit af!

Back to Top
MariaLA View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 23 Augustus 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2545
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer MariaLA Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2012 om 09:31
OOOOOOOOOOOh Simone,
 
dit ziet er lekker uit!!!
 Je houdt er wel een hartverklontering aan over volgens mij LOL.
Dat risico neem ik op de koop toe.
Back to Top
doortje View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 27 November 2011
Status: Offline
Points: 2062
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer doortje Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2012 om 11:07
hahahaha een hartverklontering geweldig gevonden ik lig hier in een deuk die moet ik onthoudenLOLLOLLOL
Back to Top
ElleBelle View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 30 Maart 2012
Locatie: Antwerpen
Status: Offline
Points: 1475
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer ElleBelle Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2012 om 11:40


http://pinterest.com/ellejientje/
Back to Top
engel View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Lid sinds: 28 Februari 2012
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 43
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer engel Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 04 April 2012 om 12:13
Originally posted by engel engel wrote:

Sinds kort heb ik een slow cooker nou die is helemaal geweldig vooral voor stoofpotjes en je hebt er geen omkijken naar. Een hele rode kool met appeltjes enz. gaat er ook in de porties vries ik in! Suddervlees, chili concarne enz. heerlijk!Echt een aanrader voor de liefhebber!!
lieve groet Constance
Back to Top
simonevv View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru


Lid sinds: 03 December 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 1658
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer simonevv Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 April 2012 om 11:01
Originally posted by MariaLA MariaLA wrote:

OOOOOOOOOOOh Simone,
 
dit ziet er lekker uit!!!
 Je houdt er wel een hartverklontering aan over volgens mij LOL.
Dat risico neem ik op de koop toe.
 
Gelukkig eet je het niet elke dag, omdat het een vegetarische schotel is zijn het net de produkten die ze nodig hebben om gezond te blijven !!!!LOL
Back to Top
Marileen View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 13 November 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 4191
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer Marileen Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 April 2012 om 16:06
Hahahaha.....vind het ook een goeie!!!! LOL
 
ff off topic.........nou jah....het heeft wel met eten te maken.....maar ik luste nooit belegen  of oude kaas. Netzoals peprs, of andere sterke of (te) pittige dingen. Door mijn ziekte gaat mijn smaak weg.....en je raadt het al.....nu lus ik het wel. Want dit kan ik nu nog proeven.
Ik haak nooit af!

Back to Top
ladyken View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 27 Juli 2011
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 1367
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer ladyken Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 April 2012 om 16:26
spaanse koteletten


koteletten 
paprika groen ,rode ,geel of orange
ajuin 1-2 naar wens of smaak
klein blik tomaten puree
evt paprika poeder

pan met deksel

bak de koteletten aan 

snij de paprika in reepjes en de ajuin in schijfjes ,doe die bij de koteletten voeg dan het blikje tomaten puree toe is ongeveer 3soeplepels en een scheutje water
dan naar believe paprika poeder

laar dit sudderen op een zacht vuurtje ongeveer 45 min

serveer dit met rijst ,gekookte aardappelen of puree

ps:om nog sneller te gaan kan men diepvries paprika of ajuin gebruiken 

eet smakelijk

Back to Top
ladyken View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 27 Juli 2011
Locatie: Belgium
Status: Offline
Points: 1367
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer ladyken Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 05 April 2012 om 16:40
vet patatten met blinde vinken

blinde vinken

2 hele dikke ajuine

aardappelen liefst bloemige 

bak de blinde vinken aan ,doe er water bij zodat deze half onderstaan en dat het aanbaksel los 
komt van je kookpot

ajuin grof snijden en op stoven tot deze glazig zijn 

doe er de geschilde aardappelen bij

laat eventjes stoven en roer goed om 

doe er dan het water bij van de blinde vinken en zorg dat je aardappelen
juist onderstaan doe er eventueel nog wat water bij maar zorg er wel voor dat het niet te veel is 

laat de aardappelen koken in dit vocht samen met de ajuin ,kruiden met peper en zout
af en toe is roeren want dit heeft wel het risico dat het aankookt in de pot
aardappelen koken zoals je de aardappelen zou koken in gewoon water 

als de aardappelen gaar zijn ,van het vuur nemen eens goed omroeren en zo serveren

samen met de blinde vinken en je kan er sla bij eten en wat mayonaise

ps; heel lekker maar wel een echte kalorie bom

eet smakelijk


Back to Top
mimisa View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 07 Juli 2009
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2089
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer mimisa Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 09 April 2012 om 14:26
Babi Pangang

Ingrediënten:

* Varkensvlees (500 gram)
* 1 ui
* Pot Atjar Tjampoer
* Klein scheutje azijn
* Flesje chilisaus (Calve)
* Half kopje suiker
* Half kopje water
* Gemberpoeder (theelepel)
* Knoflookpoeder (theelepel)
* Ve-tsin (theelepel)

Bereiding:

Snij het vlees in stukken en bak het bruin. Snipper de ui en voeg deze bij het vlees. Als de ui glazig is de rest van de ingrediënten erbij doen. Even laten sudderen…

EET SMAKELIJK.

In plaats van varkensvlees kun je ook schouderkarbonade of speklappen gebruiken.



De aarde is rond en wat 't einde van de wereld lijkt is misschien wel het begin
Back to Top
MariaLA View Drop Down
Hobbyguru
Hobbyguru
Avatar

Lid sinds: 23 Augustus 2011
Locatie: Netherlands
Status: Offline
Points: 2545
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Citeer MariaLA Citeer  ReageerReply Direct Link To This Post Posted: 09 April 2012 om 14:30
kookroom
lenteuitjes
champignons
Dana Blue schimmelkaas of Roquefort...
Lenteui en champignons snijden en aanzetten in een beetje olie. Kookroom erbij met de kaas en ZACHTJES verwarmen zodat alles smelt. beetje peper erbij........... klaar!!!!
Je kan er ook nog kipfilet doorheen doen maar is niet nodig.
Eet smakelijk
 
met dit maak je heerlijke saus voor bij de pasta of ook errug lekker over een gegrilde entrecote (zonder kipfilet)....mmmmm
Back to Top
 Reageer Reageer Pagina  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.05
Copyright ©2001-2022 Web Wiz Ltd.

Deze pagina werd gegenereerd in 0.391 seconden.
Lang Yarns