hebben jullie ook vreemde eetcombi's |
Reageer | Pagina <123> |
Autheur | ||
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dat is dus dikke sjaans hebben e, met elven. stel dat ge maar met drie aan tafel zat, kunt ge u dan voorstellen hoeveel andijvie iedereen dan op zijn bord kreeg wij waren maar met vijven en toen werd er overal op de groenten saus gemaakt, melksaus, of water met suiker en gebonden met maïzena om zo toch een grotere hoeveelheid te krijgen. nu maak ik bijna nooit saus bij de groenten |
||
|
||
engeline
Hobbyguru Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: winssen Status: Offline Points: 3257 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
? dode tomaten.leg eens uit? |
||
niania
Hobbyguru Lid sinds: 27 Oktober 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 3633 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zelf maak ik ook nergens saus bij
en verder eet ik ook geen sausen groeten eet ik puur (zonder toevoegingen) ik kook de groeten uiteraard wel eerst (hihi haha ) alleen bij de aardappelen doe ik een heel klein beetje zout lekker makkelijk ik ben geen kook ster groet van nia |
||
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jawel maar een 'pure' kook'ster'
|
||
|
||
niania
Hobbyguru Lid sinds: 27 Oktober 2011 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 3633 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja dat dan weer wel
nia |
||
tiny1951
Duizendpoot Lid sinds: 12 Maart 2010 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
een zacht gekookt eitje met suiker,i.p.v. zout.Als ik soep eet maakt niet uit welke soep,neem ik eerst een snoepje in mijn mond(Geen drop)en zo eet ik mijn soep op.Toen ik 43 jaar geleden voor het eerst zwanger was ,was ik verzot op donutsen .in de ene hand een donuts en in de andere hand een lekkere dikke plak blikzult.en dan tezamen opeten heerlijk.En wat blijk mijn zoon is daar nu nog verzot op.dit vind ik nog heerlijk.
|
||
bep
Hobbyguru Lid sinds: 10 Juli 2014 Status: Offline Points: 12111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
lap weer moeten goegelen. blikzult deze keer.
bij ons bekend als boterhammesossis. |
||
|
||
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Maar ik hou dus niet zo van rauwe tomaat (uit het vuistje, op boterham met plakje kaas, op de salade) en ik zal het zo dus nooit
klaarmaken, maar als ik nu ergens tomaat in de salade krijg eet ik het heldhaftig op (zonder kokhalzen) en zie ik leef nog.
|
||
engeline
Hobbyguru Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: winssen Status: Offline Points: 3257 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
goedzo en dat is dus een dooie tomaat haha
|
||
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23668 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mjn vriendin eet een boterham met (levende) tomaat met suiker, ik smeer een dun laagje mayo en strooi zout en peper op de tomaat, eventueel selderiezout. Brie met aardbei op brood, hmmm. Pindakaas met banaan en sambal. Gebakken pinda's op de boerenkool.
|
||
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
||
BettyKleien
Hobbywonder Lid sinds: 05 Februari 2013 Locatie: Haarlem Status: Offline Points: 867 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Wat zijn dode tomaten in s hemelsnaam?
|
||
Magtelt
Hobbyguru Lid sinds: 26 November 2006 Locatie: Apeldoorn Status: Offline Points: 23668 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dat staat op de vorige bladzij, gebakken, gekookt, gestoofd, maar vooral niet vers gewassen en in plakjes door de sla. IK vind het zelf ook lekker, tomaat tussen de tosti of even meebakken met het vlees of de spinazie.
|
||
Aan de hand die rozen schenkt blijft altijd hangen
wat rozengeur. |
||
Hulten1
Hobbyguru Lid sinds: 24 November 2012 Locatie: Kruiningen Status: Offline Points: 2354 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vroeger als ontbijt aten wij altijd een stapeltje van 2 of 3 beschuiten, elk exemplaar besmeerd met boter en bestrooid met suiker. Daar werd warme thee over gegoten en dan nog een schep suiker om het lekker af te maken.
Heerlijk vond ik dat vroeger. Toevallig vorig jaar nog eens geprobeerd in een nostalgische bui.....ik vond het vreselijk!! Hoe smaak kan veranderen in de jaren. |
||
Waar regels zijn stopt het denken (bron Omdenken)
|
||
breienmaar
Hobbyguru Lid sinds: 07 Juli 2012 Locatie: noordwijk Status: Offline Points: 5582 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ah om even terug te bladeren. balkenbrij ken ik van ''vroeger'' is hier nergens meer te krijgen/kopen.
we hadden vroeger als vlees ook wel gebakken bloedworst(gedver) en zat intern tijdens mn opleiding, kregen we rolpens! ai ai dat was erg!!!! en zoals sommigen appelmoes over t eten kieperen had ik als kind altijd een augurk bij mn warme eten |
||
engeline
Hobbyguru Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: winssen Status: Offline Points: 3257 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ik heb ooit eens balkenbrij gegeven aan kenissen,maar ik hoorde niets meer terug.Dus een tijdje later toen ik ze sprak,vroeg ik of de balkenbrij lekker was,er werd een blik gewisseld(haha,die had ik gezien!)zij had bedankt en hij vond het erg vies!!! Had hij het rauw,dus ongebakken gegeten!!!!! nou dat vond ik ook GETVER!!!
|
||
lw1463
Hobbyguru Lid sinds: 06 Januari 2014 Locatie: Netherlands Status: Offline Points: 8028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
iepie
Duizendpoot Lid sinds: 21 September 2012 Locatie: Nederland Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pindakaas met olijven, heerlijk.
Vroeger ging bij mij overal appelmoes overheen, maakte niet uit wat we aten. Of t nou wortelen, rode kool of pannenkoeken waren. |
||
engeline
Hobbyguru Lid sinds: 21 November 2007 Locatie: winssen Status: Offline Points: 3257 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
als ik andijviestampot eet met spekjes er doorheen,moet...ja moet er komkommer in het zoetzuur bij.anders lust ik het echt niet,maar met hmmm
|
||
kvdl
Hobbyguru Lid sinds: 26 Augustus 2013 Locatie: België Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bokes kaas met Luikse siroop
|
||
Eugenie
Hobbyguru Lid sinds: 08 December 2005 Locatie: nog net veluwe Status: Offline Points: 4201 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brood met eerst een laagje appelstroop en dan een plakje kaas.
|
||
~De overwinning is niet altijd voor de snelsten of de sterksten maar voor hen die volhouden~ |
||
Reageer | Pagina <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum |